Gość: magda IP: *.ptim.net.pl 15.01.09, 22:22 Czesc, mam receptę na 3 opakowania Cilestu. Orientujecie się, czy mogę wykupić tylko jedno opakowanie?Czy muszę 3?Pozniej nie zamierzam brać tabletek. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: pytanie o receptę IP: 91.104.93.* 15.01.09, 22:32 To zamierzasz wziąć tylko jedno opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pytanie o receptę IP: *.ptim.net.pl 15.01.09, 22:34 Nie pierwsze tylko ostatnie. Chyba piąte i ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: pytanie o receptę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:40 Tak, można wykupić tylko jedno opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pytanie o receptę IP: *.chello.pl 15.01.09, 23:38 możesz podzielić receptę na dwie porcje. apteka wypisze odpis recepty na niewykupioną część. odpis jest ważny w aptece, która go wystawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pytanie o receptę IP: *.ptim.net.pl 16.01.09, 00:11 Dziękuję za odpowiedzi. Chcę wykupić jedno opakowanie bo zle się czuję po Cilescie a nie mialam czasu isc do lekarza po inne tabletki. Dlatego jeszcze przez miesiąc się przemęczę. Odpowiedz Link Zgłoś