Gość: marta IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 20:29 Chce zmienic swojego gina i natknelam sie na dobre opinie o doktorze marku sienkiewiczu -przyjmuje na nowodworskiej Wiecie moze czy prowadzi monitoring cyklu przy staraniach o dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magd-a50 Re: dr M. Sienkiewicz Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 19.01.09, 22:24 Ponoć ciężko się dostać do dr, a jeśli chodzi o szpital to pracuje w Strzelinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhate Re: dr M. Sienkiewicz Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 10:45 Witaj, ja miałam u niego w ubiegłym roku monitoring cyklu, prowadzi go bardzo sumiennie i dokładnie. Niestety, ponieważ przyjmuje w przychodni na ul. Nowodworskiej na NFZ, są do niego ogromne kolejki i właśnie przez to zrezygnowałam z chodzenia do niego, bo co rusz miałam problem z zarejestrowaniem się na wizytę za 2-3 dni - rejestracja jest tylko raz na miesiąc, a przecież trzeba chodzić kilkakrotnie podczas monitoringu. Podobno można też chodzić do niego prywatnie, ale tego już nie sprawdzałam, chętnie dowiem się czegoś na ten temat od innych forumowiczek. W każdym bądź razie polecam tego lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś