arvena26 30.01.09, 14:21 czy znacie jakies namiary na ginekologo ktory odpowiadal by na postty online albo gg przez ktore mozna by sie z nim kontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia-g Re: ginekolog online 30.01.09, 14:30 Wiesz co wpisz sobie w wyszukiwarce Google ginekolog online i znajdziesz. Ja przed chwilką tak zrobiłam i znalazłam. Nie próbowałam szukać w swoim miejscu zamieszkania ale ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiowa.waw Re: ginekolog online 30.01.09, 21:58 Jeszcze może ginekolog przez skype i kamerkę? Rozkładasz się, a on opowiada i robi cytologię... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: ginekolog online 30.01.09, 22:11 nie no ja myślę ze nawet usg można byłoby zrobić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tonika11 Re: ginekolog online 31.01.09, 11:10 Złośliwość bab w ciąży nie zna granic. Dziewczyna chciala o cos zapytac - na co odpowiedz wcale nie musi wiązac sie z badaniem. Jest wiele wątpliowości, a chyba dobrze ze chce sie poradzic specjalisty a nie koleżanek z forum - co tez jest piętnowane, moim zdaniem bezpodstawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: ginekolog online 31.01.09, 15:16 najlepiej to się chyba poradzić ginekologa na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: ginekolog online 31.01.09, 15:20 ala.81 napisała: > najlepiej to się chyba poradzić ginekologa na żywo Zależy czego pytanie dotyczy, czasem wcale nie ma konieczności wizyty a nie każdy ginekolog chętnie odpowiada na pytania zadawane przez telefon (CZYTAJ: nie płacisz) więc skoro szuka gina online, to c ow tym złego? najwyżej tamten wyśle Ją do lekarza lokalnie. Wiadomo, że żaden lekarz nie poda diagnozy przez net, więc logiczne jest, że jesli badanie konieczne - to go nie uniknie tak czy siak. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaellka Re: ginekolog online 31.01.09, 18:35 Żeby czasami z tej Waszej zgryzoty i złośliwości w głowach Wam sie nie poprzewracało. Takie "miłe" jesteście tutaj, to współczuję tym, co przebywają z Wami na codzień... Lepszy taki post, aniżeli czy można farbowac włosy w ciąży, tudzież wieszać pranie. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ginekolog online 31.01.09, 19:07 > acało. Takie "miłe" jesteście tutaj, to współczuję tym, co przebywają z Wami na > codzień... daruj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ginekolog online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:00 Ja też się nie dziwię, czasami szkoda wywalić 60zł za wizytę tylko po to, żeby czegoś się spyać. No chyba że tu wszystkie dziewczyny śpią na pieniądzach Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ginekolog online 02.02.09, 13:19 może zapytać na tym forum, tu są specjaliści ze wszystkich dziedzin. tyle że to specjaliści amatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: ginekolog online 02.02.09, 14:31 popieram rafaelaka, trafnie to ujełaś kobieto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: ginekolog online 02.02.09, 23:42 dr n. med. Barbara Grzechocińska i dr Monika Sieńkowska - Kamińska www.poradnikzdrowie.pl/eksperci_zdrowie/zadaj_pytanie/ginekolog-poloznik,38,0-0.htm Odpowiedz Link Zgłoś