Gość: jr25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:12 Mam pytanie czy wymioty mogą osłabić działanie krążka nuvaring. Ostatnio trochę chorowałam na żołądek i teraz się denerwuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: nuvaring a wymioty IP: *.chello.pl 30.07.09, 09:49 jeśli montujesz nuvaring w przełyku, to wymioty mogą osłabić działanie antykoncepcyjne. w innych lokalizacjach- nie mają wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: nuvaring a wymioty 30.07.09, 10:28 Nie uwierzę,że tej informacji nie ma w ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: nuvaring a wymioty IP: *.bmly.cable.ntl.com 30.07.09, 10:30 Nawet jeśli jej nie ma to zawsze nam jeszcze pozostaje "chłopski rozum". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr25 Re: nuvaring a wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:00 Pigułek też nie montuje się w przełyku a mimo to wymioty osłabiają ich działanie.W ulotce nie ma nic na temat wymiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: nuvaring a wymioty 30.07.09, 11:12 Pigułek też nie montuje się w przełyku a mimo to wymioty osłabiają > ich działanie. noooo, a jaka jest róznica między pigułkami a nuvaring? zasadnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: nuvaring a wymioty IP: *.bmly.cable.ntl.com 30.07.09, 13:03 Kobito, ale łyka się i potrzebują kilku godzin na wchłonięcie- jak zwymiotujesz to je wydalasz z organizmu i tym samym się nie wchłaniają i zero działania. Czy to tak trudno pojąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: nuvaring a wymioty 30.07.09, 13:57 nie mogę uwierzyć w to jak można zadać takie pytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś