matrei99 16.12.09, 14:18 czy to znak żeby jednak nie wycinać migdałów??????wizytę u lekarza mam dopiero w styczniu więc nie mam gdzie wypytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easyblue Re: ASO ujemne 16.12.09, 19:14 Za mało podałeś informacji:) No i np.lab mógł się pomylić w wyniku. Jakie miałeś wcześniej wyniki /także ASO/, z jakiego powodu lekarz zdecydował się na skierowanie Cię na wycięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
0oo.owieczka Re: ASO ujemne 16.12.09, 19:34 Ujemne ASO oznnacza tylko tyle, że nie masz zakażenia paciorkowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: ASO ujemne 16.12.09, 22:09 o widze, ze kto się męczy z migdałkami jak i ja kilka late.. tylko, ze u mnie lekarze nie wpadli zbyt szybko żeby je wyciąć :((( męczyłam się ladnych kilka lat z nimi.. u mnie ob było 30.. a max ma być do 10ciu. wycinaj .... bo jesli one nie spełniają swojej funcji zakazana organizm.. ja bylam wiecznie chora grypa angina a w miedzy czasie przeziębienia.. wyciełam za 3 tys i nie choruje wogoóle.. jakośc jest nieporównywalna. Odpowiedz Link Zgłoś