Gość: ja IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 18.02.04, 22:54 POszukuje rumalonu- wyciagu z chrząstki cielęcej. w POlsce lek ten jest niedostępny, kiedyś był produkowany w Szwajcarii ale tam również go nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasio Re: rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumat IP: *.ipt.aol.com 19.02.04, 09:50 > Produkuje sie Rumolon w Chile LABORATORIOS RECALCINE S.A. San Eugenio 567 - Ñuñoa-Santiago. TE: 3505200 FAX: 2397342 eMail: servicios@dif.recalcine.cl > Jezeli potrzebujesz pomocy w zredagowaniu e-maila w hiszpanskim, to daj znac, chociaz sadze ze wladaja tam rownie dobrze angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumat IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 19.02.04, 19:54 Ale sie ceisze:) bo gzdieś wyczytałam ze rumalon został wycofany gdyż nmoze powodiowac różne niepozadane reakcje immunologiczne... Czy wiesz coś o tym??? i jeszcze jedno pytanie: jaka jest cena rumalonu??? Bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziekuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumat IP: *.ipt.aol.com 20.02.04, 03:57 > Masz ich e-mail, wiec prosze tam pytaj o detale. Znajac Chile, spotkasz sie z szybka i rzeczowa odpowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio P.S. IP: *.ipt.aol.com 20.02.04, 04:31 Spojrz na ten wykaz metod leczenia, widnieje tam takze i Rumolon, a poniewaz daty zwiazane z literatura na ten temat sa niezbyt odlegle w czasie, wiec mozna przypuszczac ze Rumalon jest jednak produkowany w Europie. Wiem ze czesto stosuje sie go dla sportowcow z 'problemami'. Byc moze jakis lekarz kadry ma to pod reka, lub zna zrodla. www.oeaz.at/zeitung/3aktuell/2002/23/haupt/haupt23_2002fitn.html > Jezeli jestes alergikiem, to raczej zrezygnuj z tej kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś