Dodaj do ulubionych

rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumatyzm!

IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 18.02.04, 22:54
POszukuje rumalonu- wyciagu z chrząstki cielęcej. w POlsce lek ten jest
niedostępny, kiedyś był produkowany w Szwajcarii ale tam również go nie ma:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumat IP: *.ipt.aol.com 19.02.04, 09:50
      > Produkuje sie Rumolon w Chile

LABORATORIOS RECALCINE S.A.
      San Eugenio 567 - Ñuñoa-Santiago.
      TE: 3505200
      FAX: 2397342
      eMail: servicios@dif.recalcine.cl

> Jezeli potrzebujesz pomocy w zredagowaniu e-maila w hiszpanskim, to daj znac,
      chociaz sadze ze wladaja tam rownie dobrze angielskim.

• Gość: ja Re: rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumat IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 19.02.04, 19:54
        Ale sie ceisze:) bo gzdieś wyczytałam ze rumalon został wycofany gdyż nmoze
        powodiowac różne niepozadane reakcje immunologiczne... Czy wiesz coś o tym??? i
        jeszcze jedno pytanie: jaka jest cena rumalonu??? Bardzo bardzo bardzo bardzo
        bardzo bardzo bardzo dziekuję:)
        • Gość: Jasio Re: rumalon(wyciąg z chrząstki cielęcej)na reumat IP: *.ipt.aol.com 20.02.04, 03:57
          > Masz ich e-mail, wiec prosze tam pytaj o detale. Znajac Chile, spotkasz sie z
          szybka i rzeczowa odpowiedzia.
          • Gość: Jasio P.S. IP: *.ipt.aol.com 20.02.04, 04:31
            Spojrz na ten wykaz metod leczenia, widnieje tam takze i Rumolon, a poniewaz
            daty zwiazane z literatura na ten temat sa niezbyt odlegle w czasie, wiec mozna
            przypuszczac ze Rumalon jest jednak produkowany w Europie. Wiem ze czesto
            stosuje sie go dla sportowcow z 'problemami'. Byc moze jakis lekarz kadry ma to
            pod reka, lub zna zrodla.

www.oeaz.at/zeitung/3aktuell/2002/23/haupt/haupt23_2002fitn.html
            > Jezeli jestes alergikiem, to raczej zrezygnuj z tej kuracji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka