Dodaj do ulubionych

olejek pichtowy

28.02.04, 17:46
Stosujecie? Działa? Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: olejek pichtowy IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.04, 21:04
      Działa i jest rewelacyjny.Mam go w sprzedaży i zainteresowanie ciągle wzrasta.
      Ma bardzo wiele zastosowań . Posiadam cały wykaz schorzeń ,które można nim
      leczyć...
      • lola211 Re: olejek pichtowy 28.02.04, 22:52
        Wykaz to ja tez mam, tylko czy w praktyce mozna odczuc jego skutecznosc?
        • Gość: obserwator Re: olejek pichtowy IP: *.gdynia.mm.pl 29.02.04, 11:20
          Działanie można odczuć bardzo szybko,ale trzeba przestrzegać zaleceń.Można go
          też stosować wewnętrznie.Jest naprawdę rewelacyjny.
      • Gość: Janek Re: olejek pichtowy IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.02.04, 21:28
        Pierwsze słyszę. Napisz na co działa ten olejek. dzięki
        • Gość: obserwator Re: olejek pichtowy IP: *.gdynia.mm.pl 29.02.04, 22:07
          Jest póżno ,idę spać po ciężkim dniu ,ale jutro opiszę tu spektrum działania
          olejku .Powiem jedno ,,,naturalny antybiotyk......
          • dziejanusz Re: olejek pichtowy 01.03.04, 21:53
            gzie go mozna kupic. W aptece go nie znają
            • lola211 Re: olejek pichtowy 01.03.04, 23:23
              1. w drodze sprzedazy bezposredniej rozprowadza go firma Nu Skin (100%
              naturalny)
              2. widzialam w Herbapolu
              • Gość: obserwator Re: olejek pichtowy IP: *.gdynia.mm.pl 02.03.04, 13:01
                Właśnie w Nu Skin mam dostęp do tego olejku i sprzedaje się jak ciepłe bułki
                tym bardziej że jest świetny na infekcje a to akurat taki przeziębieniowy
                okres...Polecam się
        • lola211 Re: olejek pichtowy 01.03.04, 00:41
          Z materiałow które posiadam mozna dowiedziec sie o bardzo dobrym dzialaniu tego
          olejku przy wspomaganiu leczenia: reumatyzmu, artretyzmu, bolów stawowych i
          miesniowych, zapaleniu korzonków, gruźlicy, astmy, kandydozy,paradontozy,
          opryszczki, anginy, grypy, przeziebien(inhalacje i nacieranie ), takze przy
          schorzeniach skórnych- wrzodach, odlezynach, tradziku, egzemie, hemoroidach,
          trudnogojacych sie ranach, oparzeniach, działa przeciwzmarszczkowo.
          Wiruso, - bakterio-, grzybobójczy.
          Jest to olejek uzyskiwany z igieł bialokorej jodły syberyjskiej, zawierajacej
          duzo wiecej olejków eterycznych niz inne drzewa iglaste.Pieknie pachnie.
    • Gość: kiks Re: olejek pichtowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 02:05
      Zdecydowanie tak. Katar, zatkane zatoki, "zaległości w oskrzelach" jako środek
      wspomagający oczywiście. Nie próbowałam wewnętrznie, z małym wyjątkiem. Otoż
      chcąc powąchać buteleczkę z olejkiem podczas kataru, nieopatrznie wlałam sobie
      dwie krople do nosa. Nie pytajcie co się działo! Poczułam jak olejek poprzez
      wszelkie możliwe kanały przechodzi do uszu, oczu, gardła, mózgu.... Ból był
      nie dowytrzymania. Wiłam się w rozpaczy około godziny. Myślałam, że już po
      mnie. W końcu ból przeszedł. Katar też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka