fl4meee
01.05.10, 15:18
Witam wszystkich. Mam problem z zatokami a dokladnie to tylko z lewą. Moze zaczne od poczatku jak to sie wszystko zaczelo. Aktualnie mam 16 lat jakies 4-5 lat temu nie pamietam dokladnie. Zostalem pobity. Nie bylo to jakos delikatnie tylko dostalem bardzo mocno kilka strzalow wlasnie w lewe oko. Pojechalem do szpitala i stwierdzono u mnie nie chce teraz sie pomylic ale po przeswietleniu powiedziano ze mam pekniecie oczodolu ? czy cos takiego. Dostalem skierowanie do laryngologa ale musialem poczekac az zejdzie mi opuchlizna z oka ( nie moglem go otworzyc ) Pozniej jakos jak juz wszystk ozeszlo bylo niby wszystko ok. Olalem skierowanie bo nie chcialem juz nic z tym robic.I od tamtej pory sie zaczelo najgorsze za kazdym razem gdy jestem delikatnie przeziebiony mam zatkana lewa zatoke od rana do wieczora mnie boli musze brac tabletki inaczej nie wytrzymuje zdarza sie ze w nocy budze sie cala zalany krwia wlasnie z tej lewej dziurki nosa. Tak jest tylko jak mam katar jesli nie mam to wszystko jest w porzadku nie mam zadnych problemow. Nawet jest plywam pod woda jest ok jedynie gdy mam katar wszystko jest zle. Co mozecie mi poradzic? Wiem ze na pewno musze udac sie do lekarza i to zrobie na pewno. Prosze o wypowiedzi osoby ktore sie na tym znaja. Dziekuje.