Dodaj do ulubionych

ADIPEX RETARD!! prosze o informacje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:33
Prosze o opinie na temat skuteczności, działania (i ewentualnych zagrożeń
zażywania)leku na odchudzanie o nazwie ADIPEX RETARD. Jakie są objawy po
odstawieniu leku - czy występuje efejt jojo? Opinie na tak i na nie. Z góry
dziękuję!!! T.
Obserwuj wątek
    • kasia.kasia Re: ADIPEX RETARD!! prosze o informacje 24.03.04, 16:20
      Witaj Tinko

choćbyś nie wiem jakie specyfiki, diety i środki stosowała pamiętaj, że jeśli
      po zakończeniu wrócisz do dawnych nawyków żywieniowych, masz 100% pewności na
      efekt jojo. Prawda jest taka, że jeśli raz zaczniesz się odchudzać, beziesz o
      robić do końca życia. Jeszcze nie wymyślono takiego preparaty, który pozwalałby
      na to, żeby - za przeproszeniem- żreć jak ta biedna świnka - i nie tyć, a
      jeszcze np. chudnąć.
      TAK SIĘ NIE DA!

Adipex jest moim zdaniem rewelacyjny, bo naprawdę pomaga zrzucic zbędne
      kilogramy, ponieważ hamuje łaknienie. Schudłam sporo i chudnę dzięki Bogu
      nadal. Ale żołądek na tyle mi się skurczył z niejedzenia, że sam daje znać. Po
      pierwsze - przejeśc się umiem, bo zaraz mnie wszystko gniecie i mam wrażenie,
      że pęknę. Wiem, ze rozepchać żoładek powtórnie jest łatwiutko, więc zwyczajnie
      mówię STOP.
      No i podstawa - nie jeśc raczej nic po 18.

Ja osobiście adipex polecam.

Pamiętaj, że jeśli po diecie zacznieśz wpychać w siebie czekoladki, hamburgery,
      pizze i lody jak szalona, a po godzinie 20 jadła jajecznice i świeże bułeczki,
      to nieważne, czy brałaś Meridie, Mazindol, Adipex, Slim Fast, Slim Trio czy co
      tam innego ZAWSZE PRZYTYJESZ i ZAWSZE BĘDZIE JOJO.

Nie chcę być złośliwa, ale to jest logiczne!
    • xxxbasiaxxx adipex retard 25.07.14, 04:14
      ja od dzis zaczynam historie z adipex . mam pytanie po jakim czasie widziałyście pierwsze rezultaty? ile mozna schudnąc najwięcej zarzywając 100 tab i czy jak przestane brac je to czy waga sie utrzyma. czy musze stosowac dotego specjalne diety czy poprostu zminimalizowac słodycze i fastfood? i czy cwiczenia musza byc czy wystarczy normalny wysilek w ciagu dnia?
    • snajper55 A proszę bardzo 25.07.14, 04:37
      Gość portalu: Tinka napisał(a):

> Prosze o opinie na temat skuteczności, działania (i ewentualnych zagrożeń
      > zażywania)leku na odchudzanie o nazwie ADIPEX RETARD. Jakie są objawy po
      > odstawieniu leku - czy występuje efejt jojo? Opinie na tak i na nie. Z góry
      > dziękuję!!! T.

To nie jest żaden lek, tylko specyfik którego sprzedaż jest w Polsce zakazana między innymi z powodu silnych właściwości uzależniających. Jego głównym składnikiem jest fentermina czyli praktycznie amfetamina. Tak jak amfa zabija głód, zmęczenie, człowiek jest nakręcony i robi głupstwa. Dlatego cię chudnie. Chudnie się jedynie w czasie brania prochów. Gdy się je przestaje brać (jeśli to się uda, oczywiście) waga wraca do stanu sprzed brania narkotyku. Działania uboczne? Całe mnóstwo. Kłopoty żołądkowe, silne bóle głowy, wysokie ciśnienie, bezsenność, problemy z sercem. W przypadku przedawkowania - śmierć. No i maksymalne wyszczuplenie po śmierci.

Więcej:
      www.gazetawroclawska.pl/artykul/974816,adipex-retard-tabletki-na-odchudzanie-ktore-narazaja-twoje-zdrowie-i-zycie,id,t.html

S.
    • obral Re: ADIPEX RETARD!! prosze o informacje 04.10.14, 05:21
      A tu informacje o adipexie z punktu widzenia prawa karnego: prawo-porady.pl/artykuly,zakup-nielegalnych-substancji-psychotropowych,80.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka