Gość: Kasia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 20:42 Ginekolog zapisal mi lek o nazwie ORGAMETRIL w tabletkach.Po zazyciu pierwszej dawki mam silne zawroty glowy.Dodam,ze 2 lata temu usunieto mi jajnik.Czy mam nadal brac lek? Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jusia Re: orgametril IP: *.chomiczowka.net.pl 26.04.01, 20:02 Kasiu ja tez jestem po usunieciu jajnika i zazywalam przez 2 lata orgametril. Czlam sie po tym leku dobrze nie dawal zadnych ubocznych skutkow. Mysle ze musisz sie do tego leku przyzwyczic,bo jest dobrze przez organizm tolerowany.Ja po nim ani nie tylam,ani nie mialam zadnych negatywnych skutkow. Zycze Ci zdrowia i cierpliwosci,moze jestes przewrazliwiona po operacji. Powodzenia. Jusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: orgametril IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 20:48 Jusiu, dziękuję serdecznie za wsparcie, jest mi rażniej. Serdecznie Cię pozdrawiam i również zyczę wszystkiego dobrego. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: orgametril IP: 193.0.65.* 27.04.01, 15:20 Przyjmuję orgametril drugi raz w życiu. Pierwszy po zabiegu z powodu endometriozy, drugi, poniewaz odnowiła mi się ona - prawdopodobnie. Przy pierwszym zażywaniu czułam się bardzo dobrze, teraz jest gorzej. W połowie cyklu mam silne bóle w dole brzucha i bolš mnie piersi. Nie wiem czego to może być objaw. Może ty się z tym spotkała? ? Będę wdzięczna za podpowied?. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś