Dodaj do ulubionych

Ból trzustki

16.09.10, 09:33
Witam,
dwa dni czymś się zatrułam i miałam biegunkę. Przeszła, za to od wczoraj boli mnie w okolicach trzustki. Wczoraj bardzo, dzis troche mniej, ale przeszkadza. Czy nie wiecie czym to może być spowodowane? owinnam się martwić czy to jakaś pozostałość po zatruciu, która pzejdzie sama? Mieliście tak kiedyś?
Obserwuj wątek
    • mariusz_1963 Re: Ból trzustki 16.09.10, 11:58
      Może zaturłaś się grzybami? Czy nie jadłas ostatnio? Jeżeli tak to wybierz się do lekarza. Jeżeli nie też powinnas, no chyba że Ci przeszło. Pójdz do gastrologa.
      Ja na przykład jeżeli chodzi o zatrucia, czy w czasie grypy stosuje noni - link:
      zdrowoisportowo.pl/2/638/80,polinesian+noni+juice.html
      Po dosłownie 4 godzinach od wymiotów, jestem na nogach a na wieczor w ogole nie czuje jakby cos ze mną było. Miałem tak 2 razy i 2 razy dzialalo rewelka.
      • filistynka Re: Ból trzustki 16.09.10, 15:38
        Na szczęście nie jadłam od dawna grzybów, bo już dawno byłabym u lekarza. Nie pamiętam czym mogłam się zatruć ale z pewnością było to zatrucie, bo miałam wszystkie objawy, które znam od lat - biegunkę, uderzenia goraca, suchość w ustach. Martwi mnie trochę ta trzustka, jak nie przejdzie do jutra to pójde do lekarza. Dzięki za odpowiedź
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka