Dodaj do ulubionych

Ból Kolan

10.10.10, 13:47
Witam mam 13 letniego Brata którego często bolą kolana,nie jestem lekarzem,ale widać że są jakieś takie inne jak by woda w nich była i takie jak by trochę rozlane.Kiedyś bolały go pięty ale to juz przeszło Starszy Brat mówił że też bolały go pięty i kolana jak był młody Mama się martwi nie wiem czy bolą go bo dorasta ? Obecnie smaruje kolana "Glucosamine Gel" Młody mówi ze wtedy kiedy chodzi więcej to go bolą lekarka kiedyś w polsce powiedziała ze to nic się nie dzieje,że pewnie gdzieś się uderzył Obecnie od jakiegoś czasu mieszkamy w Uk tu lekarze raczej takim czymś się nie przejmą,bo może faktycznie to tylko dorastanie ... Proszę o wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • cccykoria Re: Ból Kolan 10.10.10, 15:53
      Mogą to być bóle wzrostowe, ale warto skonsultować się z dr...
      • xeronegro Re: Ból Kolan 16.10.10, 14:22
        moj kumpel tez w tym wieku mial problemy z kolanami - uprawial duzo sportow. niestety, okazalo sie ze ma martwice kolan, tak wiec ja bym nie bagatelizowala tej sprawy. nie mowie, ze od razu to moze byc cos powaznego, ale lepiej zajac sie kolanami jak najwczesniej.
        ja mam 25 lat i takie zmiany zwyrodnieniowe, ze ledwo chodze jak sie pogoda zmienia. dlatego warto o kolana dbac..
        • roksanaa22 Re: Ból Kolan 18.10.10, 18:49
          Moga to byc bóle wzrostowe jednak warto to sprawdzić nie tyle przez badanie lekarskie co zabiegowo-artroskopowo.Moga to byc uszczerbki w maziówce np...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka