Dodaj do ulubionych

Helicobacter pylori jak się jej pozbyć

20.04.11, 14:31
Czy istnieje jakiś sposób by pozbyć sie tej bakterii prócz antybiotyków?
Antybiotyki brałam już dwukrotnie i pomagają na krótko a dolegliwości wracają .
Obecnie piję Srebro koloidalne ( kończę ) i nie bardzo mnie pomaga . Próbowałam żurawiny i soku z noni i aloesu . Oleju z rokitnika i lnianego . Co jeszcze spróbować?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Helicobacter pylori jak się jej pozbyć 20.04.11, 16:48
      ulmich napisała:

> Czy istnieje jakiś sposób by pozbyć sie tej bakterii prócz antybiotyków?
      > Antybiotyki brałam już dwukrotnie i pomagają na krótko a dolegliwości wracają.
      > Obecnie piję Srebro koloidalne ( kończę ) i nie bardzo mnie pomaga . Próbowałam
      > żurawiny i soku z noni i aloesu . Oleju z rokitnika i lnianego . Co jeszcze s
      > próbować?

Może picia moczu? Oczywiście nie pomoże, ale Tobie przecież chodzi o próbowanie.

S.
    • wirski Re: Helicobacter pylori jak się jej pozbyć 20.04.11, 19:15
      Spróbuj lekarza .................................. spytać:P
    • joanna217 Re: Helicobacter pylori jak się jej pozbyć 25.10.18, 06:17
      Srebro koloidalne jest dobre na helikobaktera ale pije się je około 7 tyg i to 3 łyżki 3 x dziennie. Także srebrem leczyłam grzybice pochwy pijac większe dawki srebra :) Małe dawki nie podziałają :/
      • koziorozka srebro koloidalne 25.10.18, 15:22
        joanna217 napisał(a):
        > Srebro koloidalne jest dobre
        --------------------
        Na pewno? A może miś Colargol?
        pl.wikipedia.org/wiki/Kolargol
        Bardziej serio. Srebro koloidalne (nie kolargol, tylko to rozcieńczone) jest znane od dziesięcioleci i do tej pory nie rozstrzygnięto czy pomaga, czy bardziej szkodzi.
        Nie tylko w Polsce jest tylko suplementem, więc byłabym ostrożna z zachwalaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka