dziadek11-11 05.05.11, 09:26 Mam pytanie o ceny leków refundowanych w aptekach. Czy orientuje się ktoś może, czy ceny tych leków sa teraz we wszystkich aptekach takie same czy może w jednych jest drożej, a w innych taniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek11-11 Re: Ceny leków refundowanych 05.05.11, 09:42 Dzięki, też mi się tak wydawało :) Ma być nowa ustawa, która zrówna ceny w aptekach, ale chyba jeszcze nie została uchwalona. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ceny leków refundowanych 05.05.11, 13:55 dziadek11-11 napisał: > Dzięki, też mi się tak wydawało :) Ma być nowa ustawa, która zrówna ceny w apte > kach, ale chyba jeszcze nie została uchwalona. Niestety, ma być taka ustawa. Kolejna być może zrówna ceny chleba a kolejna - kiełbasy zwyczajnej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Ceny leków refundowanych 05.05.11, 20:51 ceny mogą być różne w różnych aptekach - jest ustalona jedynie maksymalna cena leku refundowanego, ale można kupić w cenie niższej. póki co. Odpowiedz Link Zgłoś