zenobia.6 14.05.11, 13:02 Od kilku miesięcy potrafię wypić kilka litrów piwa dziennie,nie wiem czy to [potrzeba organizmu czy juz nałóg,pomóżcie mi to rozebrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: Piję piwo. 14.05.11, 22:00 zenobia.6 napisała: > Od kilku miesięcy potrafię wypić kilka litrów piwa dziennie,nie wiem czy to [po > trzeba organizmu czy juz nałóg,pomóżcie mi to rozebrać. Rozbierac to ty sie bedziesz....po ciemku, jak sadelko po piwku sie odlozy :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Piję piwo. 15.05.11, 03:44 Nałóg, a kto normalnie pije kilka litrów piwa dziennie????????????????????? Kobieto, jak Ty musisz straszliwie cuchnąć tym piwskiem !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenobia.6 Re: Piję piwo. 15.05.11, 08:12 e-kasia27 napisała: > Nałóg, a kto normalnie pije kilka litrów piwa dziennie????????????????????? > Kobieto, jak Ty musisz straszliwie cuchnąć tym piwskiem !!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze to nie normalne dlatego zwracam sie o pomoc,dziękuję za dotychczasowe rady. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Piję piwo. 15.05.11, 08:25 zenobia.6 napisała: > e-kasia27 napisała: > > > Nałóg, a kto normalnie pije kilka litrów piwa dziennie??????????????????? > ?? > > Kobieto, jak Ty musisz straszliwie cuchnąć tym piwskiem !!!!!!!!!!!!!!!! > ! > Wiem ze to nie normalne dlatego zwracam sie o pomoc,dziękuję za dotychczasowe r > ady. Jesli faktycznie weszlas w taki zwyczaj, a nie trollujesz, to lepiej z tym skonczyc. Prosta droga do alkoholizmu, organizm caly czas jest na lekkim rauchu. Zmien towarzystwo, bo zapewne tu jest przyczyna. A przynajmniej styl picia - mozna saczyc godzinami pojedyncze piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Piję piwo. 15.05.11, 08:37 Nie jestem w towarzystwie mieszkam sama na wsi,otóż jakiś czas temu lubiłam różne inne alkohole od czasu do czasu teraz tylko te cholerne piwo i nic innego mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Piję piwo. 15.05.11, 09:10 anoagata napisała: > Nie jestem w towarzystwie mieszkam sama na wsi,otóż jakiś czas temu lubiłam róż > ne inne alkohole od czasu do czasu teraz tylko te cholerne piwo i nic innego mn > ie nie interesuje. Kwestia, czy pijesz dla smaku czy dla lekkiego szumku w glowie.... Podane ilosci oznaczja duza czesc dnia spedzona z piwem w dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Nie kupuj, nie pij, nie chodź tam gdzie piją 10.08.13, 13:15 anoagata napisała: > jakiś czas temu lubiłam różne inne alkohole od czasu do czasu teraz tylko te cholerne piwo i nic innego mnie nie interesuje. Jeśli LUBISZ alkohol, to masz poważny problem. Zgłoś się do poradni leczenia uzależnień. Odpowiedz Link Zgłoś
oldboy42wawa Re: Nie kupuj, nie pij, nie chodź tam gdzie piją 10.08.13, 14:39 ja wypijam ok 3 litrów piwa dziennie chyba podłączę się pod ten wątek a co do wskazania 000 to na alkomacie z bazaru nawet jak wypije pół litra to też mam mam 0.00 Odpowiedz Link Zgłoś
marvello Re: Piję piwo. 10.08.13, 01:34 Mnie dziwi to że wypiłem 9 piw 6 % a skończyłem o 22.30. Rano o g. 6.00 wykazało 0.00 promila w pracy, Możliwe że tak szybko da się przerobić? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja19892 Re: Piję piwo. 05.09.13, 23:59 Picie tak dużej ilości piwa nie jest czymś normalnym i może być oznaką nałogu. Czy odczuwasz przymus codziennego picia i nie możesz obejść się bez alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś