Dodaj do ulubionych

zawroty głowy

06.07.11, 09:34
No więc tak: zawroty głowy utrzymuja sie już od jakiś 2 tygodni nieprzerwanie, nasilalją się ranem a wieczorem prawie ustępują. Wczoraj wieczorem sie tak super czułam, smiałam sie i wszystko wogóle nie odczzuwałam tego...a dzisiaj jak wstałam rano do teraz po prostu ja nie wiem co sie dzieje...takie silne te zawroty. Musze jednak podkreślic że mam skrzywienie odcinka szyjnego a co za tym idzie kręgosłupa. Kiedzś tez tak miałam ale to po 4, 5 dniach czasami tygodniu ale ustawało a teraz nie :((( martwię a jeżeli to cos poważnego i juz nigdy nie będe mogła zrealizowac swoich pasji motoryzacyjnych??? :OOOOOO mam 20 lat dopiero . . . to przekresli całe moje zycie juz nie mówiąc o jeździe samochodem :OOO :((((((( Czy to może byc cos groźnego??? :OOOO
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: zawroty głowy 06.07.11, 10:19
      Zapytaj lekarza OOOOOOO!!!
    • mikasakata Re: zawroty głowy 20.07.11, 11:36
      moja babcia od kilku lat zawroty głowy wynikające ze zwyrodnienia kręgosłupa odcinka szyjnego. chodzi na fizjoterapię i czasami ćwiczy w domu (polega to na wymachiwaniu kijem od mopa na siedząco). poprawa jest ale potrzeba długotrwałych ćwiczeń.
      napewno w młodym wieku łatwiej temu zaradzić ale podejrzewam że jedną z metod leczenia będzie fizykoterapia. może też basen
    • mbienius Re: zawroty głowy 24.07.11, 14:33
      Też mam skrzywienie odcinka szyjnego kręgosłupa. To częste schorzenie wśród młodych osób teraz. Powód? Zła postawa ciała przy siedzeniu przy komputerze, nauce itp. Za mało ruchu, ćwiczeń, osiadły tryb życia, zła dieta osłabiająca kości.
      To można skorygować. Musisz mieć od lekarza zestaw ćwiczeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka