Gość: are IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 01:08 Hm? raz pisza zeby laczyc, innym zeby tego nie robic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppns Re: Jak to jest z tym nielaczeniem prod. w diecie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.04, 01:24 Najważniejsze , aby nie jeść salcesonu , podgardla , boczku i innych specyfików , zalecanych na każdym kroku przez Dra Salcesona jako uniwersalne remedium na wszystkie mozliwe choroby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: Jak to jest z tym nielaczeniem prod. w diecie IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 01:36 i mozgow wolowych, Ppns. nie zapominajmy o nich i kladzmy na nie wiekszy nacisk - w koncu stanowia wazny element "leczenia" diety "optymalnej" :) takze nalezy zwracac na nie wieksza uwage. to dzieki nim wlansie Zywnienei Optymalne zapewnia jako jedyne prawidlowe funkcjonowanie umyslu, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are moze sprecyzuje... IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 01:37 ...ze chodzi mi o bialka i weglowodany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcyrku1 Re: moze sprecyzuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 04:10 Stojąc przed otwartą lodówką wybieram wszystkie produkty które powoduja napływ ślinki, nakładam tyle by jedzenie było dużą przyjemnością, jeżeli oceniam że moja wrażliwa wątroba będzie się denerwować i bulgotać biorę sylimarol jeżeli na noc - dodatkowo smaruję kremem eneerg. Zasypiam natychmiast z pełną świadomością że ta moja wszystkożerność pozwoli by tak jak dotychczas organizm mój skorzystał z pełnej puli witamin, minerałów, białka i węglowodanów. Swiadomość przyjemności/wizualizacji/ spowoduje że tak jak dotychczas powstanie cholesterol taki jak trzeba, krewka jak trzeba i kupka jak trzeba, kości jak skała a pituś jak z działa. Uzbrojony genami dziadków i wójków - średnio 90latków też nie dam się byle jakiemu raczyskowi czy choróbsku. Rozmyślaniami o szkodliwości rzodkiewki czy golonki na pewno obrażił bym moją wrażliwą wątrobę /negatywna wizualizacja/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: moze sprecyzuje... IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 13:01 ok. moim zdaniem masz b. ciekawy system. ale wyobraz sobie cos takiego: "zdaje sobie sprawe ze zarcie ktore zaraz zjem jest zdrowe i da mi tylko dobra energie, nie jest w stanie mi zaszkodzic. czytalem o tym w wielu zrodlach podpisanych przez najlepsze autorytety w swiecie." mi zalezy na czyms takim chociaz wiem ze ktos moze nie martwic sie o zdrowie do tego stopnia zeby selekcjonowac prod. spozywcze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś