Dodaj do ulubionych

Jak to jest z tym nielaczeniem prod. w diecie?

IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 01:08
Hm? raz pisza zeby laczyc, innym zeby tego nie robic...
Obserwuj wątek
    • Gość: ppns Re: Jak to jest z tym nielaczeniem prod. w diecie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.04, 01:24
      Najważniejsze , aby nie jeść salcesonu , podgardla ,
      boczku i innych specyfików , zalecanych na każdym
      kroku przez Dra Salcesona jako uniwersalne
      remedium na wszystkie mozliwe choroby !
      • Gość: are Re: Jak to jest z tym nielaczeniem prod. w diecie IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 01:36
        i mozgow wolowych, Ppns. nie zapominajmy o nich i kladzmy na nie wiekszy nacisk
        - w koncu stanowia wazny element "leczenia" diety "optymalnej" :)

takze nalezy zwracac na nie wieksza uwage. to dzieki nim wlansie Zywnienei
        Optymalne zapewnia jako jedyne prawidlowe funkcjonowanie umyslu, hehe.
    • Gość: are moze sprecyzuje... IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 01:37
      ...ze chodzi mi o bialka i weglowodany.
      • Gość: wcyrku1 Re: moze sprecyzuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 04:10
        Stojąc przed otwartą lodówką wybieram wszystkie produkty które powoduja napływ
        ślinki, nakładam tyle by jedzenie było dużą przyjemnością, jeżeli oceniam że
        moja wrażliwa wątroba będzie się denerwować i bulgotać biorę sylimarol jeżeli
        na noc - dodatkowo smaruję kremem eneerg. Zasypiam natychmiast z pełną
        świadomością że ta moja wszystkożerność pozwoli by tak jak dotychczas organizm
        mój skorzystał z pełnej puli witamin, minerałów, białka i węglowodanów.
        Swiadomość przyjemności/wizualizacji/ spowoduje że tak jak dotychczas powstanie
        cholesterol taki jak trzeba, krewka jak trzeba i kupka jak trzeba, kości jak
        skała a pituś jak z działa. Uzbrojony genami dziadków i wójków - średnio
        90latków też nie dam się byle jakiemu raczyskowi czy choróbsku. Rozmyślaniami o
        szkodliwości rzodkiewki czy golonki na pewno obrażił bym moją wrażliwą
        wątrobę /negatywna wizualizacja/.
        • Gość: are Re: moze sprecyzuje... IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 13:01
          ok. moim zdaniem masz b. ciekawy system. ale wyobraz sobie cos takiego:
          "zdaje sobie sprawe ze zarcie ktore zaraz zjem jest zdrowe i da mi tylko dobra
          energie, nie jest w stanie mi zaszkodzic. czytalem o tym w wielu zrodlach
          podpisanych przez najlepsze autorytety w swiecie." mi zalezy na czyms takim
          chociaz wiem ze ktos moze nie martwic sie o zdrowie do tego stopnia zeby
          selekcjonowac prod. spozywcze.
          pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka