Dodaj do ulubionych

bół kręgosłupa

04.09.11, 19:51
Od 2 tygodni mam dziwyny bół kregosłupa w jego górnej części powstało jakieś zgrubienie jak by mi się kręgosłup wygioł,stosuję różne środki przeciwbólowe maści nic nie daje ból nadal jest boje się że może być to coś poważnego może ktoś z Państwa miał podobny przypadek ,
Obserwuj wątek
    • przemkkko Re: bół kręgosłupa 06.09.11, 08:50
      Czym spowodowany, podnosiłaś coś ciężkiego?
      • wiki9611 Re: bół kręgosłupa 06.09.11, 08:56
        Właśnie że nic nie podniosłam ciężkiego ,sama nie wiem czym spowodowany a zgróbienie na krękosłupie jak by się powiększyło i ciągle boli ,może to rak
        • osmanthus Re: bół kręgosłupa 07.09.11, 05:13
          Rany Julek, a moze poszlabys do lekarza ?
          Przeciez nikt na forum nie pstawi Ci diagnozy!
          • wiki9611 Re: bół kręgosłupa 07.09.11, 07:42
            Do lekarza teraz nie mam czasu iść pracuję od rana od popołudnia ,ale poszukam jakiegoś lekarza co przyjmuje prywatnie .Wiem że na tym forum mi nikt diagnozy nie postawi ,ale myślałam że ktoś miał podobny przypadek .
            • snajper55 Re: bół kręgosłupa 07.09.11, 11:31
              wiki9611 napisała:

> Do lekarza teraz nie mam czasu iść pracuję od rana od popołudnia ,ale poszukam
              > jakiegoś lekarza co przyjmuje prywatnie .Wiem że na tym forum mi nikt diagnozy
              > nie postawi ,ale myślałam że ktoś miał podobny przypadek .

Wielu ludzi boli kręgosłup, wielu ludzi ma też różne zgrubienia. Sądzisz, że ich doświadczenia cokolwiek Ci pomogą?

S.
              • przemkkko Re: bół kręgosłupa 07.09.11, 14:17
                Nic nie zastąpi wizyty u lekarza.
                Do tego czasu staraj się nie nadwyrężać kręgosłupa.
                • wiki9611 Re: bół kręgosłupa 07.09.11, 19:03
                  Umówiłam się jutro na prywatną wizytę u ortopedy ,kręgosłupa nie przemęczam ale codzienne obowiąski wykonuję bo nikt za mnie tego nie zrobi , do pracy też muszę iść napiszem jurto jak mi poszło u lekarza dzięki wszystkim za zainteresowanie .
    • wiki9611 Re: bół kręgosłupa 08.09.11, 19:32
      Byłam dziś u lekarza nie jest dobrze lekarz skierował mnie na rozonans magnetyczny wynik wyszedł że mam dużą przepuklinę kręgosłupa nic na to nie pomoże tylko operacja bo przepuklina jest za duża , narazie nie mogę nic nosić ani dzwigać i się nie przemęczać boję się że po tej operacji zostanę kaleką .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka