tomasino 12.03.02, 04:50 Co powoduje ,ze brzuch od piwa rosnie.Czy jak sie ograniczy spozycie to powraca do poprzednich wymiarow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Azbest Re: piwny brzuch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 12:43 Trzeba przerzucic sie na nalewki . Ja tak zrobiłem i już nie rośnie. Powiem więcej - robie sie jakiś taki dopakowany . Odpowiedz Link Zgłoś
tomasino Re: piwny brzuch 14.03.02, 04:35 jakie nalewki konkretnie?Wino chyba tez nie rozwala tak jak browar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azbest Re: piwny brzuch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 11:30 Najlepsze są nalewki typu GOLIAT . 4,50 i mięsnie gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt Re: piwny brzuch IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:00 a tak serio... znajomy rzucil piwo i schudl 18 kg, glownie z przodu :-). Ja po rzuceniu palenia przytylem 8 kg (tez glownie z przodu...) wiec rzucilem tez piwo i wrocilem do normalnej wagi. Co prawda z pomoca porannej gimnastyki etc. ale poki pilem piwo, standardowe sposoby nie skutkowaly. Inna rzecz ze jestem lagodnym alkoholikiem, wiec zamiast piwa pije teraz adekwatne ilosci czerwonego wina, i moze to tez cos pomoglo...:-) Piwo fajna rzecz, jesli to raz na pare dni szklaneczka do obiadu... Kazda wieksza ilosc naprawde grozi powaznym zwiekszeniem kubatury... Zdaje sie ze to chodzi o lobeline itp. paskudztwa analogiczne do hormonow. Ale ja sie nie znam - moze ktos bardziej kompetentny? Odpowiedz Link Zgłoś