Dodaj do ulubionych

dziwne objawy, co to jest

21.05.12, 23:04
Mam takie objawy bóle brzucha, nudności, wymioty, okropna i gwałtowna biegunka i strasznie boli mnie głowa. Poza tym nie mam apetytu i jestem strasznie osłabiony. Od dwóch dni mam zapalenie spojówek i błon śluzowych jamy nosowej i gardła.
Niby nic takiego nie jadłem, ani nie piłem.
Poradźcie coś, bo nie idzie już z tym wszystkim wytrzymać. Z góry dziękuję za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • wykolejeniec Re: dziwne objawy, co to jest 21.05.12, 23:37
      kurde, marznę, mam zaburzenia rytmu serca i spadek ciśnienia oraz porażenie nerwów obwodowych. Co to jest? Poradźcie coś, ludzie.
      • alpepe Re: dziwne objawy, co to jest 22.05.12, 00:30
        pewnie wirus. Pij przegotowaną wodę małymi łykami, od czasu do czasu lekko osoloną, jeśli nie masz gastrolitu i bierz węgiel.
        • horpyna4 Re: dziwne objawy, co to jest 22.05.12, 07:58
          Wirus albo jakieś zatrucie - nie musi być pokarmowe, czasem człowiek ma kontakt z różnymi toksynami i wcale o tym nie wie.
    • evee1 Re: dziwne objawy, co to jest 22.05.12, 02:02
      Prawdopodobnie jestes odwodniony i masz zaburzenia elektrolitow, stad te zaburzenia rytmu. Jezeli bedzie sie to nadal nasilac, to radzilabym jednak jechac na pogotowie.
      • wykolejeniec Re: dziwne objawy, co to jest 22.05.12, 23:55
        Dzięki za fachowe porady. Nie ma co się martwić. Wszystko jest w porządku. Widzę, że co nie napisać to ludzie odpowiedzą. Mniejsza z tym czy sensownie.
        Wszystkie te objawy są wymyślone. Przepisałem z Wikipedii objawy ZATRUCIA ARSZENIKIEM.
        Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
        • alpepe Re: dziwne objawy, co to jest 23.05.12, 08:33
          no i super, potwierdziło się, że doradzające mają rację.
        • fionka21 Re: dziwne objawy, co to jest 23.05.12, 16:53
          Adekwatny nick;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka