Gość: Darek IP: 213.25.97.* 24.06.04, 10:53 Potrzebuję na cito kręgarza w Warszawie. W sobotę wyjeżdżam na dłużej. Czy ktoś zna i może polecić kogoś takiego? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula___ Re: kręgarz IP: *.chello.pl 24.06.04, 12:44 Żytnia 55/12 - tel. 632 51 70 Mnie "nastawiał" p.Mariusz Świetlik, wymaga prześwietlenia kręgosłupa (tych co nie wymagają nalezy omijać z daleka!). Drogo (150 zł pierwsza wizyta) ale pomogło! Gabinet YAVIS. Odpowiedz Link Zgłoś
radkowski2002 Re: kręgarz- ON PROSTUJE 17.07.04, 10:41 Mnie prostuje Jacek Staniszewski,zajmuje sie tez sprawami bólowymi, z kregoslupem chodze juz rok 1 w tygodniu, jest drogi ale warto iśc przynajmniej na jedną wizyte i wypytac się o wszystko, zdjecie rtg niezbedne, ma swoją stronke www.skolio.pl/ , byłem juz u wielu ale u niego czuje sie to indywidualne podejscie i co najwazniejsze wiem za co płace bo widac efekty zarowno po zdjeciach rtg jak i wizualnie, naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś