Dodaj do ulubionych

na ból zęba

06.07.12, 18:25
jak długo trzyma heroina? nie mam wyboru muszę coś wziąć na ból zęba, a te zasrane paracetamole i ubumy niech sobie szanowni doktorzy w dupę wsadzą
Obserwuj wątek
    • 1temperatura Re: na ból zęba 06.07.12, 18:45
      weź aspirynę
      • owocek41 Re: na ból zęba 06.07.12, 19:25
        albo goździki do zęba
        • ziibby3 Re: na ból zęba 07.07.12, 17:24
          "Ząb bolał do tego stopnia,że 8 tabletek przeciwbólowych typu forte nic nie dało,całą noc chodziłam od ściany do ściany wyjąc z bólu"

przeczytałem sporo wpisów tego typu na przeróznych forach, bo miałem własnie to samo, czy nie uważacie że medykamenty typu tramal powinny byc dostepne dla każdego chcącego je nabyć? według mnie taki specyfik powinien znajdowac się w kazdej apteczce domowej, wiem że to na pewno nie po mysli ustawodawcą i lekarzom, bo ty nie masz myśleć , tylko w przypadku bólu masz pędzić do dentysty...
          • misiania Re: na ból zęba 14.07.12, 22:00
            Znaczy uważam, że lepiej chodzić do lekarza i kontrolować zęby zanim zaczną boleć. Ale jak kto woli.
          • konwalia55 Re: na ból zęba 14.07.12, 22:38
            ojj nie. lepiej, zebysmy nie mieli tramalu w apteczkach domowych, bo to lek z rodziny uzalezniajacych.
    • jolka.jolka.1 Re: na ból zęba 12.07.12, 21:11
      a ketonal?
      • aqua48 Re: na ból zęba 14.07.12, 19:50
        jolka.jolka.1 napisała:

> a ketonal?

A zamiast faszerować się ketonalem nie lepiej iść do dentysty?
        • snajper55 Re: na ból zęba 15.07.12, 03:38
          aqua48 napisała:

> jolka.jolka.1 napisała:
          >
          > > a ketonal?
          >
          > A zamiast faszerować się ketonalem nie lepiej iść do dentysty?

Ketonal jest tańszy.

S.
    • bianka_marta Re: na ból zęba 16.07.12, 10:55
      Znanym dość sposobem na zwalczenie bólu jest płukanie naparem z szałwii – działanie przeciwzapalne. Radziłabym Ci kupić herbatkę z szałwii w aptece i zrobić napar ( Zalej 4 torebki szklanką wrzątku. Poczekaj aż trochę ostygnie i płucz usta).
      Jeśli ta metoda okazałaby się nieskuteczna, znalazłam świetne tabletki przeciwbólowe SOLPADYN – najlepiej w formie tabletek musujących. Działają super, sprawdziłam osobiście. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka