Gość: Muggi IP: *.flatrate.dk 03.07.04, 00:09 W jaki sposob mozna kupic ten preparat w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasik Re: REISHI MAX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:18 Zadzwoń pod nr tel.0 880 451 752 lub 022 813 59 63 Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: REISHI MAX 03.07.04, 21:05 Najlepiej i najtaniej u żródeł ,,czyli w firmie...Wiadomość na pocztę gazety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: REISHI MAX IP: *.gdynia.mm.pl 04.07.04, 19:12 vitalio,czy możesz podać jakiś link ,gdzie można poczytać szerzej o Reishi?. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: REISHI MAX 05.07.04, 17:20 Gość portalu: sorka napisał(a): > vitalio,czy możesz podać jakiś link ,gdzie można poczytać szerzej o Reishi?. Proszę bardzo.. www.reishi.com www.happyherbalist.com www.atlantis1.com/Health/reishi.htm www.mikei.com/REISHI1997-6.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka1 Re: REISHI MAX IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.07.04, 10:56 Vitalio jesteś niekonsekwentna. Jak Kali komuś to mozna jak Kalemu to bee.Podwójna moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: REISHI MAX 05.07.04, 11:57 Gość portalu: gryka1 napisał(a): > Vitalio jesteś niekonsekwentna. Jak Kali komuś to mozna jak Kalemu to > bee.Podwójna moralność. Gryko kochana Jak ludzie pytają,to grzecznie odpowiadam.Przecież nie zamieściłam tego postu !!!!Odpowiadam tylko na zadane pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
avokado1 Re: REISHI MAX 04.07.04, 18:30 A gdzie Ty się dowiedziałeś tam o tym Reishi,?Wiem że narazie jest tylko w USA i w Polsce.Ja kupuję poprostu w firmie,bo tak jest najwygodniej .A możesz mi powiedzieć skąd masz na ten temat wiadomości??to znaczy kto powiedział Ci o Reishi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muggi Re: REISHI MAX IP: *.flatrate.dk 04.07.04, 21:41 Zawsze interesowaly mnie ziola i ich zastosowanie, dietetyka, tu tzw. medycyna naturalna. Na dunskich stronach internetowych tez sa na ten temat informacje, sa tu prowadzone badania kliniczne w Aarhus z tym grzybkiem. Nie ma go tu w sprzedazy, natomiast mozna kupic mieszanke , w sklad ktorej ten grzybek tez wchodzi. Kazdy nowy preparat musi tu przejsc b. dluga droge badan zanim zostanie dopuszczony do sprzedazy. Czy mozesz podac jaka jest w przyblizeniu cena tego preparatu? Serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia [...] 05.07.04, 11:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokita171 Re: REISHI MAX 13.04.13, 02:43 Witam!Bardzo proszę o kontakt mailowy,gdyż po przeczytaniu informacji o reishi jestem bardzo zainteresowany tym grzybkiem.Jestem po zawale,mam cukrzycę i nadciśnienie i szukam różnych sposobów na poprawienie stanu swojego zdrowia.Pozdrawiam-rokita171, Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: REISHI MAX 13.04.13, 13:56 warto zapoznać się z właściwościami różnych grzybów witalnych, gdyż jest ich całkiem sporo tu dobry opis: www.gadar.pl/obrazki/hawlik/literatura_pl.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: REISHI MAX 13.04.13, 14:29 rokita171 napisał(a): Jestem po zawale,mam cukrzycę i nadciśnienie i szukam różnych sposobów na poprawienie stanu swojego zdrowia. Najlepszy sposob to "dieta + ruch + przepisane leki". Te wszystkie "grzybki" to wyciaganie kasy od naiwnych schorowanych ludzi. Charty Odpowiedz Link Zgłoś