Gość: agata IP: 80.48.245.* 13.07.04, 10:39 szukam sprawdzonego homeopaty w katowicach lub okolicy.możecie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygi Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.resetnet.pl 13.07.04, 16:14 Homeopatia to bzdura. Możesz sobie zrobić sama lek homeopatyczny - potrzebny jest rower, tama, i aspiryna: wrzucasz do zalewu przed tamą aspirynę, następnie jedziesz rowerem kilometr w dół rzeki, zaczerpnij wody z rzeki i tym sposobem masz super lek homeopatyczny. Prawda jest taka, że właściwie nie ma pewności, czy w tabletcze homeopatycznej znalazła się choć jedna cząsteczka substancji aktywnej - takie jest rozcieńczenie. Reszta to tylko substancje aby pastylka pastylką była. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan homeopatii Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 17:41 Aż mi się płakać chce jak niektórzy tak piszą ! Jak nie wiesz nic o homeopatii to się nie odzywaj !!! Dziewczyna prosi nie o komentarze tylko o poradę !!! Jeśli chodzi o pytanie to zadaj je lepiej tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.resetnet.pl 13.07.04, 23:15 Ja nie wiem ? To Ty chyba czytasz jedynie opracowania firm produkujących te specyfiki. W grę wchodzi całkiem niezła sumka do wyrwania z chorych i cierpiących. Może poczytaj np. www.delfin.clan.pl/artykulyp/homeopatia.html Piszę o tym, bo zachowanie Twoje jak i innych ludzi oczarowanych przez firmy homeopatyczne można porównać do ludzi owładniętych przez sekty. Sukces komercyjny tych firm jest wielki i jak tu się dziwić. Jakbyś Ty sprzedawał np. gram cukru rozpuszczony w litrze wody, którą następnie rozcieńcza się ponad tysiąckrotnie no to sukces murowany bo w rzeczywistości to tylko woda potrzebna do produkcji (:o). Poczytaj trochę to, jest zwykłe komercyjne naciągactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.04, 23:47 O Boze zygi NIEEEEEEE !!!! Zaczynasz mi przypominac tego goscia z honolulu nick ;-))))) on tez twierdzi ze firmy farmaceutyczne nas oszukuja i wyciagaja kase. Powiesze sie jak zaczniesz go powielac i twierdzic ze ONI nas chca wytruc !!! Zygi nawet jezeli tak uwazasz nie badz ignorantem i nie ignoruj opinii, wiedzy i uczuc innych. NAwet jezeli uwazasz, ze to bzdura to sa ludzie ktorzy twierdza ze ta "bzdura" im pomogla i wyleczyla i nie wazne czy to byla homeopatia czy sila woli wazne ze pomoglo i jest cacy. Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.clubnet.pl 13.07.04, 23:21 Jak juz chcesz to masz: 032 / 25 70 839 dr Hanna Chmiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: 80.48.245.* 14.07.04, 09:11 a możesz powiedzieć coś bliżej o tej dr.Chmiel.leczyłeś się u niej? Odpowiedz Link Zgłoś