Dodaj do ulubionych

szukam Homeopaty w Katowicach

IP: 80.48.245.* 13.07.04, 10:39
szukam sprawdzonego homeopaty w katowicach lub okolicy.możecie pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: zygi Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.resetnet.pl 13.07.04, 16:14
      Homeopatia to bzdura. Możesz sobie zrobić sama lek homeopatyczny - potrzebny
      jest rower, tama, i aspiryna: wrzucasz do zalewu przed tamą aspirynę, następnie
      jedziesz rowerem kilometr w dół rzeki, zaczerpnij wody z rzeki i tym sposobem
      masz super lek homeopatyczny. Prawda jest taka, że właściwie nie ma pewności,
      czy w tabletcze homeopatycznej znalazła się choć jedna cząsteczka substancji
      aktywnej - takie jest rozcieńczenie. Reszta to tylko substancje aby pastylka
      pastylką była.
      Pozdrawiam
      • Gość: fan homeopatii Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 17:41
        Aż mi się płakać chce jak niektórzy tak piszą ! Jak nie wiesz nic o homeopatii
        to się nie odzywaj !!! Dziewczyna prosi nie o komentarze tylko o poradę !!!

Jeśli chodzi o pytanie to zadaj je lepiej tu:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
        • Gość: zygi Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.resetnet.pl 13.07.04, 23:15
          Ja nie wiem ? To Ty chyba czytasz jedynie opracowania firm produkujących te
          specyfiki. W grę wchodzi całkiem niezła sumka do wyrwania z chorych i
          cierpiących. Może poczytaj np.
          www.delfin.clan.pl/artykulyp/homeopatia.html Piszę o tym, bo zachowanie
          Twoje jak i innych ludzi oczarowanych przez firmy homeopatyczne można porównać
          do ludzi owładniętych przez sekty. Sukces komercyjny tych firm jest wielki i jak
          tu się dziwić. Jakbyś Ty sprzedawał np. gram cukru rozpuszczony w litrze wody,
          którą następnie rozcieńcza się ponad tysiąckrotnie no to sukces murowany bo w
          rzeczywistości to tylko woda potrzebna do produkcji (:o). Poczytaj trochę to,
          jest zwykłe komercyjne naciągactwo.
          • Gość: Milka Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.04, 23:47
            O Boze zygi NIEEEEEEE !!!! Zaczynasz mi przypominac tego goscia z honolulu
            nick ;-))))) on tez twierdzi ze firmy farmaceutyczne nas oszukuja i wyciagaja
            kase. Powiesze sie jak zaczniesz go powielac i twierdzic ze ONI nas chca
            wytruc !!! Zygi nawet jezeli tak uwazasz nie badz ignorantem i nie ignoruj
            opinii, wiedzy i uczuc innych. NAwet jezeli uwazasz, ze to bzdura to sa ludzie
            ktorzy twierdza ze ta "bzdura" im pomogla i wyleczyla i nie wazne czy to byla
            homeopatia czy sila woli wazne ze pomoglo i jest cacy.
            Sciskam
      • Gość: are Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: *.clubnet.pl 13.07.04, 23:21
        Jak juz chcesz to masz: 032 / 25 70 839
        dr Hanna Chmiel
        • Gość: agata Re: szukam Homeopaty w Katowicach IP: 80.48.245.* 14.07.04, 09:11
          a możesz powiedzieć coś bliżej o tej dr.Chmiel.leczyłeś się u niej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka