madziara1208
02.02.13, 22:48
Witajcie, Piszę i czekam aż znajdzie się ktoś kto ma lub miał takie dolegliwości jak ja : Mianowicie : zaczeło się miesiąc temu od drżenia nóg i lekkiego osłabienia, pozniej co dziennie dochodziły i odchodziły dolegliwości : ból pleców w odcinku piersiowym, ziewanie, senność , ścisk w żołądku, ból karku, szyi , głowy , oczodołow, żuchwy, szczeki, łydek, kolan, problemy z odbijaniem,prawie biegunka brak łaknienia...Zrobilam badania krwi -ob, morfologie z rozmazem , proby watrobowe, hormony-to ok ale wyszlo ze mam helicobacter (dostałam antybiotyk ) ,rtg płuc -ok , rtg kregosłupa- krzywy ale ponoć nie jest najgorzej ? ... gastroskopie - ok . Po antybiotyku powiedzmy ze duza czesc objawow przeszla .Teraz mija dwa tyg od ich wziecia i znowu czuje sie zle ...tym razem mam tylko scisk w zołądku ,odbijanie, brak łakniena i boł z tyłu pleców ( odcinek piersiowy ) .Prosze napiszcie czy ktos tak mial ?? Martwie sie :/ dodam ze plecy bolały mnie juz od kilku miesięcy z duzmi przerwami...robilam juz wtedy krew i usg jamy brzusznej i tez nic nie wyszło..czy to moze byc nerwica ?