karla31
02.03.13, 12:05
oj juz chyba 3ci raz ten watek draze:/.i nie bede opisywac od poczatku ale zaczelo sie poltora roku temu bol na gorze brzucha sciskajacy caly dzien . bolalo po przebudzeniu bardziej .ciagly bol.mam gazy i ciagle papkowaty stolec .
juz dostalam odpowiedzi na forum. jakies 7 mcy temu robilam usg brzucha bo bolalo juz ponad polroku (watroba,trzustka wyszko ok). gastroskopie jakiej pol roku temu. nic nie wyszlo.test -helikobakter tez nie mam. teraz zrobilam badania krwi i na watrobe wszystko ok. co dziwne bol ciagle byl w srodkowej czesci a teraz przemiescil sie pod lewe zebro(tak nizej) i tak uwiera troche kluje ale nie boli bardzo.nigdy tam mnie nie bolalo i w nocy jak spie na boku potrafi mnie obudzic i mam problem z przewroceniem sie na plecy (bo boli) ale gdy to zrobie juz nie czuje tak silnie. a rano wnow go czuje..:(.. od poltora roku nie schudlam specjalnie ;chodze na sport ; mam apetyt zawsze i nie mam nudnosci itd.. wszystko zaczelo siejakies 18 miesiecy temu i nie moge sie wyleczyc!!! co to moze byc????:(
:(