Gość: ewa IP: *.eu.org 20.07.04, 01:16 Jestem szczupła i chciałabym trochę "nabrać ciała".Jak mam się odżywiać? Dzięki za porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankasza Re: Jak przytyć? 20.07.04, 13:50 Powinnas jesc biale pieczywo ziemniaki makaron najsłodsze owoce (banany,arbuzy,ananasy),ew.soki owocowe,ryz makaron.No i słodycze ,ale nie polecam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Jak przytyć? 20.07.04, 14:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=12024758 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Jak przytyć? IP: *.wmc.net.pl 20.07.04, 19:42 Ja tez mam ten problem-nie moge przytyć,mam już dość komentarzy "ale jesteś chuda".To tak samo wkurza,jakby kroś mówił"ale jesteś gruba".Z tym że- powiedzieć gruba jest głupio,a chudzielcom to się bardziej wytyka. mam sporo stresów i generalnie wtedy nie jem.ale zamierzam to zmienic i też naprawdę chciałabym przytyć.Pomoże ktoś nam? :) Odpowiedz Link Zgłoś