Dodaj do ulubionych

Dziwny wirus?

01.07.13, 21:53
Od trzech tygodni ciagle chce mi sie spac. Rano mam normalna dla mnie temperature 36,6, ktora wzrasta w ciagu dnia do 37 a wieczorem jest juz 37,5. Kazdego dnia od ok trzech tygodni to samo. Poza zmeczeniem i ta dziwnie podwyzszajaca sie temperatura nic mi nie dolega. Bylam u lekarza w innej sprawie i przyokazji wspomnialam mu o tym. Powiedzial, ze to moze byc wirus. Czy ktos mial cos takiego?
Obserwuj wątek
    • fionka21 Re: Dziwny wirus? 02.07.13, 16:08
      Może wirus, może bakteria, a może jeszcze coś innego, kto to wie.

Jak nie przejdzie wkrótce to zmień lekarza ;)
      • rotkaeppchen1 Re: Dziwny wirus? 02.07.13, 17:12
        Nie musze zmieniac, jak na lekarza domowego jest calkiem dobry. On jednak ma male pole manewru, jezeli ma jakies podejrzenia moze najwyzej mnie wyslac do specjalisty.
        Bylam dzis u ginekolog, wszystko ok. Wyniki calej masy hormonow plus morfologii (ponad 40 roznych) tez ok, w ciazy nie jestem. Nie chce doszukiwac sie chorob, choruje na hashimoto i to mi wystarczy.
        • jematkajakichmalo Re: Dziwny wirus? 02.07.13, 23:32
          Moja corka tak miala niedawno. adnych innych objawow tylko ta goraczka na wieczor. Pisze goraczka, bo u niej dochodzilo do 39,8. Rano jak wstawala to miala 36,3...
          Wszystkie wyniki OK, niby troche w moczu cos bylo wiec chwylili sie, ze moze sie rozwija zapalenie pecherza. Potem powiedzieli wirus, potem znow trzymali sie pecherza i dali antybiotyk. W koncu przeszlo. wszystko trwalo niecale 2 tyg. Od tej pory jest OK i do dzis nie wiadomo tak naprawde co to bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka