Dodaj do ulubionych

Pocenie sie podczas snu

23.10.13, 19:43
Od dzis mam pewien problem. Aktualnie mam w pracy nocki, wiec rano wracam klade sie spac i gdy sie obudzilem po jakichs 2 godz okazalo sie ze okropnie sie spocilem, prawie ze sie ze mnie lało... potem w poludnie znów sie polozylem aby sie wreszcie porządnie przespać, lecz znow po jakichs 2 godz sie obudzilem caly mokry, pod wieczór sytuacja sie znów powtuzyla. W pokoju nie mam jakos bardzo cieplo a gorączki tez nie mam. Do tego caly dzien dręczy mnie głód, mimo ze po obiedzie to po chwili znów czuje głód. Mam nadzieje ze jutro bedzie ok ale wolal bym wczesniej gdzies o tym napisac i czegos sie dowiedziec na ten temat.
Obserwuj wątek
    • fionka21 Re: Pocenie sie podczas snu 23.10.13, 19:49
      "sytuacja sie znów powtuzyla"

Proponuję słownik ortograficzny. Świetny na nocne poty!
      • hardbociek Re: Pocenie sie podczas snu 23.10.13, 19:57
        Odejc i zamknij drzwi za sobą.... ;/ ja tu pytam o cos bo mam zmartwienie a ty tylko szukasz ort w moim temacie ;/ LEpiej na nastepny raz sie wcale nie wypowiadaj....
        • horpyna4 Re: Pocenie sie podczas snu 24.10.13, 08:47
          O ile sobie dobrze przypominam, to nocne poty są jednym z objawów gruźlicy. Na wszelki wypadek przebadaj się pod tym kątem.
          • iamhotep Re: Pocenie sie podczas snu 24.10.13, 10:17
            U niektorych przy bezdechu sennym wystepuja tez poty.
    • kol.3 Re: Pocenie sie podczas snu 24.10.13, 21:42
      Zrób podstawowe badania, bo poty nocne mogą wskazywać na różne paskudne choroby
      • sylka02 Re: Pocenie sie podczas snu 29.10.13, 16:02
        To może być hipoglikemia -ale żeby wiedzieć to na pewno trzeba zrobić badania lub też tarczyca może powodować takie objawy ,ale trzeba poprzeć to badaniami :/
    • jantoni.jajcorz Re: Pocenie sie podczas snu 29.10.13, 16:07
      Mnie się tak zdarza, gdy jestem lekko podziębiony.
      Walnij sobie gripex max, a jeśli się nie poprawi, to do konowała rodzinnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka