Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Warszawa?

28.10.13, 22:05
Czy ktoś może polecić doświadczonego dermatologa, który poprowadzi dorosłego z wieloletnimi problemami trądzikowymi w Warszawie? Chodzi przede wszystkim o doświadczenie w leczeniu izotrtynoiną (Roaccutan/Izotek/Aknenormin).
Obserwuj wątek
    • wiem-1 Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 30.10.13, 01:37
      www.dermiq.pl/lekarze-dermatolodzy/dr-marta-kurzeja/item/3-lekarze-dermatolodzy/19-dr-marta-kurzeja
      • amanita_verna Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 30.10.13, 10:32
        Ma doświadczenie w leczeniu Roa?
        • wiem-1 Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 30.10.13, 14:32
          Bliska osoba leczy się u dr. Kurzei w przychodni przyszpitalnej na Wołoskiej. Doktor była polecona właśnie ze względu na doświadczenie w tym leczeniu. Dba o pełną diagnostykę przygotowawczą i kontrolną w trakcie leczenia. Na razie mamy krótkie doświadczenie ale efekty są już zauważalne.
          • amanita_verna Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 31.10.13, 10:29
            Dzięki, o to mi chodziło :)
    • ziejka3 Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 17.11.13, 13:15
      Dr Barbara Bojar, leczyłam się u niej ok. 8 miesięcy, ale z pozytywnym skutkiem! wyrozumiała i empatyczna, wspólnie ustaliłyśmy przy okazji co jeść, u mnie np okazało się, że niestety przetwory mleczne, które kocham nie wpływają dobrze na moją ceręm dodatkowo przy każdej wizycie wychodzę z garścią próbek :) Przyjmuje w Przychodni Specjalistycznej Prosen
    • bianca_j dobry dermatolog 29.12.13, 16:37
      nt tego leku nie mam zielonego pojęcia, ale podejrzewam, że tak jak przy każdym innym DOBRY lekarz zaleci Ci podstawowe badania przed kuracją, w trakcie również bedziesz musiał robić chociażby podstawową morfologię. Podejrzewam też, że jak w przypadku każdego leku, możliwy jest nawrót, ale nie będę się mądrzyć, każdy przypadek jest indywidualny. Jeśli chodzi o dobrego dermatologa to dr Bojar na pewno do nich należy. od kilku lat coprawda już do niej nie chodzę, ale polecam.
    • katarzyna.karolak12 Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 20.01.14, 23:06
      Zdecydowanie polecam doc Olędzką z bodyclinic na Oboźnej. Sama byłam leczona przez nią z bardzo dobrym efektem. Zapomniałam praktycznie o koszmarnym trądziku, z którym walczyłam kilka lat. Poprzednie terapie były niskuteczne, krosty ciągle wracały. Teraz mam już spokój.
    • karin76 Re: dobry dermatolog do leczenia Roaccutanem Wars 03.03.14, 15:54
      amanita_verna napisała:

> Czy ktoś może polecić doświadczonego dermatologa, który poprowadzi dorosłego z
      > wieloletnimi problemami trądzikowymi w Warszawie? Chodzi przede wszystkim o doś
      > wiadczenie w leczeniu izotrtynoiną (Roaccutan/Izotek/Aknenormin).

Mi pomogła dr.Noszczyk, trochę to trwało ale dziś już powoli o tym zapominam. Może kogoś jeszcze zainteresuje - www.melitus.pl/pl/Dermatologia-lecznicza.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka