Dodaj do ulubionych

Problem w okolicach krocza

14.01.14, 18:07
Od pewnego czasu za każdym razem po goleniu okolic intymnych wychodzi mi taka wysypka czerwona i niekiedy "pryszcze" nie wiem co z tym zrobić. Od pewnego też czasu moje okolice odbytu zrobiły się jakby ciemniejsze - jest się czym martwić? A najgorszy jest świąd w okolicach odbytu. Niekiedy nie wiem już co robić to jest takie silne. Proszę pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: Problem w okolicach krocza 14.01.14, 21:40
      A nie masz czasem żylaków odbytu? Warto pójść do proktologa. Nie wstydź się. Profilaktycznie: po dokładnym umyciu i wysuszeniu stosuj zasypkę ALANTAN [do kupienia w aptece]. Powinno pomóc.
      • sp9tcu od sp9tcu 14.01.14, 21:53
        Stawiam ciemno
        hemoroidy
        ale jak to jest w kroczu
        to grzybica
        Grzybica nie ma żadnego powiązania
        z nowotworami
        leczenie trudne
        unikać tabletek
        potrzebny dobry dermatolog
        i duzo cierpliwości
        leczenie trwa nawet i pół roku

Natomiast jesli to hemoroidy
        hemoroidy to nie nowotwór !!!!!!!!!
        a więcej w google.pl
        sp9tcu hemoroidy
        • maniekpi Re: od sp9tcu 22.01.14, 14:52
          sp9tcu napisał:

> Stawiam ciemno
          > hemoroidy
          > ale jak to jest w kroczu
          > to grzybica
          > Grzybica nie ma żadnego powiązania
          > z nowotworami
          > leczenie trudne
          > unikać tabletek
          > potrzebny dobry dermatolog
          > i duzo cierpliwości
          > leczenie trwa nawet i pół roku
          >
          > Natomiast jesli to hemoroidy
          > hemoroidy to nie nowotwór !!!!!!!!!
          > a więcej w google.pl
          > sp9tcu hemoroidy

Diagnoza w stylu;
          -nie wiem nic,ale będę ci doradzał.
          Logika w rozwiązywaniu problemów,zwłaszcza w obszarze zdrowia,skutecznie zawodzi,gdy za doradców,ma się grono tych wybrańców,którzy zwykli stawiać diagnozy,w oparciu o cień pacjenta.
          Nie ma wiedzy,nie ma zdrowia.
    • zefirro86 Re: Problem w okolicach krocza 09.07.14, 10:38
      Codziennie po umyciu i po każdym goleniu smaruj okolice intymne żelem lacibios femina. Szybko łagodzi podrażnienia po goleniu, pieczenie i swędzenie. Przyspiesza gojenie mikrourazów, bo zawiera alantoinę, panthenol, ekstrakt z nagietka. A dzięki zawartości aktywnych substancji hamuje rozwój patogennej flory, chroniąc przed rozwojem infekcji intymnych. I co ważne jest hypoalergiczny, dlatego można go bezpiecznie stosować.
    • kol.3 Re: Problem w okolicach krocza 09.07.14, 17:12
      Nie golić. Jeśli natura wymyśliła w tym miejscu owłosienie, to widocznie miała jakiś powód. Golenie robi się passe.
    • goodman41 Re: Problem w okolicach krocza 09.07.14, 21:06
      wiki-miki1 napisał(a):

> Od pewnego czasu za każdym razem po goleniu okolic intymnych wychodzi mi taka w
      > ysypka czerwona i niekiedy "pryszcze" nie wiem co z tym zrobić. Od pewnego też
      > czasu moje okolice odbytu zrobiły się jakby ciemniejsze - jest się czym martwić
      > ? A najgorszy jest świąd w okolicach odbytu. Niekiedy nie wiem już co robić to
      > jest takie silne. Proszę pomóżcie.

W kroczu nie golić a świąd w okolicach odbytu - laboratorium i badania na pasożyty.
    • kol.3 Re: Problem w okolicach krocza 12.08.14, 18:31
      Płyny do higieny intymnej są przyczyną wielu problemów i świądów. W ogóle nie należy tego goowna używać. Myć się białym jeleniem albo samą wodą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka