Dodaj do ulubionych

Problem ze zdrowiem

24.10.15, 09:14
Witam.
Od pewnego Czasu mam dziwny problem, przeszłam badania lekarskie i niestety nic nie wskazało ze jest coś nie tak. Mianowicie od dłuższego czasu mam silne bóle głowy, zawroty, dość często łapie mnie coś takiego ze pocą mi się dłonie i stopy robi mi się duszno, mam drgawki nóg i Przexhodzi mnie tak jakby uczucie stresu. Zaczęło mi się to gdy zapaliłam papierosa. Od 2 miesięcy juz nie pale a to dalej nie ustępuje. Pomocy Może miał ktoś coś takiego?
Obserwuj wątek
    • margolcia_63 Re: Problem ze zdrowiem 24.10.15, 12:02
      Nie piszesz jakie to były badania. A to raczej istotne by coś wymyślić.
      Tak z czapki:
      Zainteresuj się nadnerczami, oznaczając poziom kortyzolu i tematem tężyczki jawnej i utajonej.
      Tarczycę też warto by zbadać.
      • olg-a-11 Re: Problem ze zdrowiem 24.10.15, 14:56
        Były to badania krwi na wszystko co możliwe, potas, żelazo, cholesterol, tarczyca równiez, badania mocznika nie pamiętam więcej ale było ich na prawdę dużo
    • lelum3 Re: Problem ze zdrowiem 24.10.15, 15:24
      Mnie to wygląda na klasyczne objawy nerwicy.
    • jacekegar Re: Problem ze zdrowiem 25.10.15, 00:20
      trop prawidłowy, reukcja kortyzolu i uporanie sie z negatywnymi emocjami, nerwami, wg mnie bezproblemowo, sam sobie radze z takimi rzeczami, kilka minut
    • julajulka01 Re: Problem ze zdrowiem 29.10.15, 11:15
      Ja tak miałam przez ponad miesiąc po rzuceniu palenia.... Organizm reaguje na brak trucizny, to zespół odstawienia. Przejdzie Ci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka