Gość: kaszka IP: *.akk.net.pl 28.09.04, 21:19 Czy może ktoś wie czy usunięcie kaszaka znajdującego się na owłosionej skórze głowy, to większy zabieg? Jak to wygląda? trzeba golić głowę i czy dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: kaszak na głowie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.09.04, 21:32 Rozcina się go na miejscowe znieczulenie i łyżeczkuje. Trawa to 10 min. Jak nie jest zbyt zropiały to goi się szybko ok. tygodnia. Co do golenia to nie wiem, ale chybatrochę trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: kaszak na głowie IP: 213.17.171.* 29.09.04, 14:06 witaj rok temu miałam zabieg usunięcia kaszaka. Naprawdę nie ma się czego obawiać zabieg jest krótki ok. 15 min Usuwane są tylko włoski z kaszaka więc naprawdę niedużo. Moja rada nie bój się, i nie odkładaj zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: kaszak na głowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 19:01 A ile kosztuje zabieg usunięcia kaszaka prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: kaszak na głowie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.09.04, 20:24 Dokładnie nie wiem ile kosztuje (pewnie 100-200 zł). Można to usunąć u chirurga albo u niektórych dermatologów. Dermatolodzy są delikatniejsi i bardziej dbają o efekt estetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
caro36 Re: kaszak na głowie 30.09.04, 17:09 ja miałam już pierwsze podejście do zabiegu, ale przyjął mnie bardzo nieprzyjemny chirurg, miał pretensje,że nie jestem ogolona(!) zwiałam czym prędzej z tego gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: kaszak na głowie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.09.04, 17:23 poszukaj dermatologa, który zajmuje się dermatochirurgią. Jak jesteś z Wrocka to dam Ci adresy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: kaszak na głowie IP: *.akk.net.pl 30.09.04, 18:30 Niestety, jestem z Górnego Śląska.Gdyby tak znalazł się taki dermatochirurg w Katowicach lub w Bytomiu... Odpowiedz Link Zgłoś