Dodaj do ulubionych

PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY

29.09.04, 11:57
Obserwuj wątek
    • makaronowa PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY 29.09.04, 12:00
      Witam
      Pisze pracę na temat stresu w pracy lekarza. Prosiłabym o wypełnienie testu
      dotyczącego tej sprawy. Mam go w wersji elektronicznej i byłabym wdzięczna za
      wypełnienie. Ciężko znaleźć chętnych a od tego zależy moja pracka....
      Z góry bardzo dziękuję i czekam na odpowiedzi
      Makaronowa@tlen.pl
      A.
      • Gość: fiołek Re: PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:40
        A o jakich lekarzy chodzi? I długa ta ankieta?
        • makaronowa Re: PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY 30.09.04, 16:38
          chodzi o WSZYSTKICH i JAKICHKOLWIEK lekarzy. Test psychologiczny, taki
          prawdziwy, jest zazwyczaj długi. Nie są to łamigłowki tylko pytania, na które
          odpowiadasz jak czujesz. Nużące ale mogę podać wyniki takiego badania
          zainteresowanym. Już podawałam niektórym i uważali je za naprawde ciekawe.
          • Gość: geronimo pytanie.. IP: *.aster.pl 30.09.04, 18:55
            jesli ten test jest do wszystkich lekarzy to chyba nie jest zbyt miarodajny.
            Jak mozna wrzucić do jednego worka stres dermatologa i stres chirurga ???
            • makaronowa Re: pytanie.. 01.10.04, 08:25
              To ma być właśnie przekrój w jaki sposób różni lekarze różnie odczuwają stres
              zawodowy. Będzie podział na grupy - takie jest założenie.
              • Gość: synergy Re: pytanie.. IP: *.west.biz.rr.com 04.10.04, 18:26
                makaronowa napisała:

> To ma być właśnie przekrój w jaki sposób różni lekarze różnie odczuwają stres
                > zawodowy. Będzie podział na grupy - takie jest założenie.

Znachorzy zlodzieje, oszusci potrfia doskonale kontrolowac stress.

Prawdziwy dobrze wyksztalcony lekarz stresu sie nie boi, bo potrafi zyc
                bez stresowo.

Trudno wpadac w stres ogladajac mloda zgrabna blondynke bez ciuchow,
                chyba ze maz niepotrzebnie zawraca glowe!
          • makaronowa Re: PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY 04.10.04, 14:28
            witam
            ponawiam prośbę
            • Gość: ewa Re: PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY IP: *.chello.pl 04.10.04, 15:07
              Obawiam sie, że odzew nie będzie zbyt duży.
              • makaronowa Re: PRACA MGR ZE STRESU LEKARZY 04.10.04, 15:45
                wbrew pozorom jest.Może nie na tym forum ale na innych tak. Ludzie jednak
                potrafią być bezinteresowni;)Co oczywiście mnie baaaaardzo cieszy i ratuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka