krt_706
30.08.18, 05:00
Witam. Mam 23 lata od 6 miesięcy męczy mnie kilka dolegliwości.
Wszystko zaczęło się od momentu jak wróciłem po urlopie do pracy dokuczaly mi nudnosci i osłabienie.
Po miesiacu doszla mi wodnista biegunka z tak jak by wysypka na skórze ( plamista-brazowa) na czole brzuchu klatce piersiowej były to nie wielkie male plamy które nie występowały na całym ciele lecz w poszczególnych miejsach. Dodam że nie zachowałem się odpowiednio bo w momencie wystąpienia objawów nie nawadnialem organizmu plus jadłem fast foody i parę razy pilem wino i piwa.
Po 3 tygodniach biegunka zmieniła się w luzne stolce więc myślałem że jest mała poprawa dlatego poszedłem sobie trochę pobiegać i zrobiłem dużo ćwiczeń.
Następnego dnia obudziłem z zapaleniem stawow barków i ogólnie miałem taką dziwna cieplote całego ciała temperaturę miałem w normie 36.7 A czułem się rozpalony.
Poszedłem do lekarza i dostałem omeprazol po 2 miesiącach lek trochę pomógł robione miałem teraz testy kalu i krwi i czekam na wyniki.
Teraz mam luzne stolce na przemian z zaparciami plus cieplo klatki piersiowej brzucha rak I ta dziwna wysypke.