Dodaj do ulubionych

problemy z męskością

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 21:39
wiem, że nie długość jest ważna tylko jakość, ale czy
ktoś może coś wie na temat różnych sposobów
przedłużania penisa za pomocą określonych ćwiczeń ?
na niektórych stronach internetu są takie programy -
czy jest to coś warte ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: problemy z męskością IP: *.arthurandersen.com 01.03.01, 16:37
      Mnie rowniez zainteresowalo to pytanie i rowniez widzialem kilka stron WWW
      poswieconych tej tematyce. Nie znam odpowiedzi i sam chcialbym sie czegos wiecej
      dowiedziec na ten temat. Wydaje mi sie jednak, ze teoretycznie mozna chyba
      wydluzyc czlonek bez uciekania sie do ingerencji chirurgicznej. Przeciez za
      erekcje odpowiedzialne sa ciala jamiste, ktore wypelniane sa przez krew, a
      wielkosc tych cial jamistych chyba moze ulec zmianie. Przeciez mozna poprzez
      cwiczenia fizycznie zwiekszyc mase miesni. Dlaczego wiec nie mozna by bylo
      wykonujac jakies cwiczenia fizyczne (ich charakter pozostaje jednak dla mnie
      niewiadoma) zwiekszyc rozmiar penisa. Na jednej ze stron internetowych
      przeczytalem, ze jedna firma GWARANTUJE, ze po skorzystaniu z ich terapii dlugosc
      czlonka ulega zwiekszeniu srednio o 2 cale, czyli 5 cm! Nie wiem ile w tym
      prawdy, ale moze jednak cos w tym jest?

wiem, że nie długość jest ważna tylko jakość, ale czy
      > ktoś może coś wie na temat różnych sposobów
      > przedłużania penisa za pomocą określonych ćwiczeń ?
      > na niektórych stronach internetu są takie programy -
      > czy jest to coś warte ?

• Gość: Art Re: problemy z męskością IP: 212.106.174.97, 213.186.82.* 02.03.01, 00:51
        przez chwile się śmiałem ale 5 cm to jest coś , fiu
        fiu jak wróbelek ćwirek by powiedział .
        Niecierpliwie czekamy na recenzje , apropos chłopaki
        proponuje nowy wątek by przyciągnąc rzesze sympatyków
        np . " Jak przedłużyć małego o 5 cm ? " myśle żeby to
        było interesujące , tylko ja nie zacznę bo jestem
        laikiem jeśli chodzi o tuning .
      • Gość: Art Re: problemy z męskością IP: 212.106.174.97, 213.186.82.* 02.03.01, 00:51
        przez chwile się śmiałem ale 5 cm to jest coś , fiu
        fiu jak wróbelek ćwirek by powiedział .
        Niecierpliwie czekamy na recenzje , apropos chłopaki
        proponuje nowy wątek by przyciągnąc rzesze sympatyków
        np . " Jak przedłużyć małego o 5 cm ? " myśle żeby to
        było interesujące , tylko ja nie zacznę bo jestem
        laikiem jeśli chodzi o tuning .
        • Gość: piotr Re: problemy z męskością IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 22:39
          chyba nie doczekamy się odpowiedzi. A może prof.
          L.Starowicz pomoże ?
      • Gość: Bohun Re: problemy z męskością IP: 195.117.134.* 18.04.01, 01:09
        Przedłużanie penisa jest huja warte.Możesz coś spieprzyć i wtedy masz zonk na
        całej linii.Więc ciesz sie z tego co masz i nie narzekaj panie - wymyślacie
        jakieś wydłużanie penisów - załóż sobie obręcze metalowe na ptaka jak
        aborygenki na szyje eyy...Jak będziesz miał problem ze staniem to się zgłoś.
    • Gość: Peter Re: problemy z męskością IP: unknown, 194.145.96.* 07.03.01, 11:57
      Może podajcie ten adres internetowy...warto spróbować
      • Gość: mateo Re: problemy z męskością IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.01, 00:08
        pan Starowicz prawdopodobnie nie pomoże,jest tylko teoretykiem i nie
        podejrzewam go o przedłużanie własnego penisa.Należy zapytać praktyków a to są
        strony tzw,erotyczne.Kiedyś na wideo widziałem faceta wymachującego członkiem
        do kolana , to jednak był twór sztuczny.Wujaszek mnie uczył ,, pamiętaj nie
        wielkość a figlarność,,.Życzę sukcesu!!!.
        • Gość: nixon Re: problemy z męskością IP: 213.17.13.* 17.03.01, 00:15
          panowie pierw zmierzyc a potem ewentualnie powiekszyc , moj rozmiar 15cm
          dlugosci 14cm obwodu , czekam na dane innych internautow a takze internautek
          obytych z tematem
    • Gość: Artur Re: problemy z wielkoscia meskosci IP: *.sasknet.sk.ca 28.03.01, 04:16
      Nigdy z przedluzaniem czlonka nie eksperymentowalem i jestem zasadniczo
      zadowolony z tego co mam choc to nic wielkiego.
      Mam wszakszze troche informacji ciakawych dla niektorych z Was.
      Pompka: Dziala na podcisninie i jest czasem uzywana w problemach z erekcja.
      Mozna sobie podpompowac do calkiem duzych rozmiarow choc nie jest to zalecane.
      Wg zrodel internetowych pompowanie do duzych rozmiarow konczy sie czasami
      powaznymi problemami i niemoznoscia orgazmow w ogole lub przynajmniej na jakis
      czas. Wydaje sie ze nawet jak nic zlego sie nie dzieje to jednak jest cena:
      mozna znacznie rzadziej niz z tym co natura dala.
      Ci co bardziej napaleni na duzego chuja moga zgosic sie do pewnego chirurga w
      USA ktory nadcina wiezadla przy nasadzie penisa i dzieki temu ta czesc penisa
      ktora normalnie jest w scianie jamy brzusznej przesuwa sie na zewnatrz. To
      dodaje od 5 cm. Caly proces trwa wiele miesiecy w ciagu ktorych wieczorem po
      pracy wiesza sie na penisie wzrastajace ciezarki przez wiele godzin dziennie.
      Przyjemne to chyba nie jest. Jest to chyba jedyna naprawde dzialajaca metoda.
      zabieg chirurgiczny jest niezbedny, same ciezarki nie podzialaja.
      Metody z Internetu to bzdura,nie wierzcie w ani jedno slowo.
      • Gość: NephrE Re: problemy z wielkoscia meskosci IP: 213.77.123.* 15.04.01, 21:14
        pompka cisnieniowa - mozna swojej pannie powiedziec, by possala troche - bedzie
        przyjemne z pozytecznym :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka