Gość: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:09 PROSZE POMÓŻCIE! CO ZROBIĆ ABY W DWA DNI WYLECZYĆ KATAR! MUSZE KONIECZNIE WYZDROWIEĆ DO SOBOTY!!! ZNACIE JAKIES SPOSOBY??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia_007 Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:11 tak metody naturalne czosnek i miod:) a do tego sok z malin oczywiscie wszytko osobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 14.10.04, 23:15 nie wyleczysz sie z kataru w 2 dni. ale oczywiscie mozesz udrożnić nos i złagodzić objawy, tak, ze w trakcie działanie leków możesz wręcz zapomnieć, ze masz katar. ja w takich sytuacjach stosuję Disophrol repetabs (mocny, nie każdy moze stosować), dokładam do tego cynk w tabletkach i czasami jakiś spray do nosa typu xylogel, otrivin czy xylorhin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!! IP: *.ss.shawcable.net 15.10.04, 03:36 Tabletki cynkowe 50 mg/dzien. A potem jakis dlugo dzialajacy sprej do nosa np Dristan 2 razy dziennie i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!! IP: *.chello.pl 15.10.04, 04:04 "Akatar" - działa od razu prawie, dwa dni starczą, tylko nie odstawiaj, używaj tyle, ile każą na opakowaniu. Polecam też wspomagająco inhalacje np. z olejku INHALOL - tani, polski, w każdej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HELP Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:53 ACATAR TO NAJGORSZY LEK NA ŚWIECIE! JAK GO UŻYŁAM TO MYŚLAŁAM ŻE Z BÓLU ROZSADZI MI NOS, NOS ODETKAŁ MI SIĘ NA PÓŁ GODZINY A BOLAŁ I PIEKŁ MNIE OD ŚRODKA CAŁĄ NOC! ACATAR STRASZNIE PODRAŻNIA! JUŻ NIGDY GO NIE UŻYJE! KATAR MAM JUŻ PIĄTY DZIEŃ, MAM NADZIEJE, ZE TO JUŻ KOŃCÓWKA. MIMO WSZYSTKIE DZIEKI ZA PORADY. Odpowiedz Link Zgłoś