Gość: Zuza IP: 62.233.150.* 15.10.04, 21:50 Mam problem często chodze do toalety wiem ze to na tle nerwowym czy ktoś moze mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliwka Re: Czeste siku IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.04, 22:09 moze jestes w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
areto Re: Czeste siku 15.10.04, 22:57 zapraszam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23855 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nurse z Californi Re: Czeste siku IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 16.10.04, 09:00 to moze byc UTI (urinary track infection - zapalenie drog moczowych) - jeden z klasycznych symptomow to czeste sikanie. Czy masz bole, troche stan podgoraczkowy i kolor siusiu jest metny? Jak leczyc UTI - Pic duzo plynow (woda) + kwasnych sokow (cranberry lub pmaranczowy sok). Natychmiast isc do lekarza bo jezeli to jest infekcja to nie leczona moze zatakowac nerki (i wtedy jest naprawde duzy problem !!). W przypadku UTI antiinfekcyjne lekarstwa i duzo plynow i w 7 dni powinnas byc ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś