willma1 16.10.04, 13:16 Jestem 3 miesiące po porodzie i karmię moje maleństwo piersią. Moje kolana po prostu trzeszą? Czy ma to jakiś związek i czy to się leczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Trzeszczące kolana IP: *.chello.pl 16.10.04, 16:38 wydaje się, że stawy przeciążone dotatkowym ciężarem powoli zaczynają odmawiać posłuszeństwa. Sama powinnaś spożywać nabiał: raczej nie mleko, bo uczula, ale twaróg, jogurty...Chrząstkę stawową odbudujesz glukozaminą w kapsułkach, spytaj przy okazji lekarza, czy możesz teraz, karmiąc. Mnie się wydaje, że nie zaszkodzi, ale na wszelki wypadek spytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Trzeszczące kolana IP: 195.205.245.* 18.10.04, 14:30 Witaj! Glukozamina - tak - to Swietny pomysł. Moja mam stosowała. Tylko nie nastawiaj się, że to zniknie po kilku tabletkach. Taka kuracja musi trwać dłużej, bo te tebletki nie działają objawowo tylko przyczynowo. Polecam ci też do smarowania kolagen żelu. Jak chcesz pogadać to jestem na GG4053611 albo napisz mediator5@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś