Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:34 Czy to prawda, że nie można łączyć? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
againn Re: PROPRANOLOL I KAWA 04.11.04, 18:32 Gość portalu: Ola napisał(a): > Czy to prawda, że nie można łączyć? Dlaczego? Gdzie tą informację uzyskałaś? Piję kawę, zażywam propranolol, zero komentarza ze strony lekarza. W ulotce też się nie doczytałem. Z tego co się orientuję, lek ten ma zastosowanie również w leczeniu fobii, w tym przypadku spożywanie używek m. in. kawę jest nie wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: PROPRANOLOL I KAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 19:12 Czytałam kiedyś, chyba w tygodniku Wprost. Ale nie jestem pewna, czy to rzeczywiście chodziło o ten lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: PROPRANOLOL I KAWA IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.11.04, 23:47 tu chyba nie chodzi o to, że nie wolno, tylko, że jak pijesz kawę, co podnosi ciśnienie i wywołuje niepokój, działanie propranololu jest żadne. Aha, na pewno nie należy łączyć go z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PROPRANOLOL I KAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:45 NIe, to zestawienie ma jakieś skutki uboczne, tylko nie wiem jakie Odpowiedz Link Zgłoś