Dodaj do ulubionych

Ból brzucha

11.10.23, 08:17
Witam. Od 4 miesięcy mam problemy z brzuchem, boli przy wejściu do żołądka pojawiają się nudności jednak bez wymiotowania i bez biegunek. Robiłam wszystkie zalecane badania tj gastroskopia, badanie krwi, krzywa cukrowa, kał na pasożyty , usg tarczycy i badania u ginekologa, wszystko wyszło dobrze w szpitalu na badaniach również niczego nie stwierdzili. Bardzo boli mnie także głowa zaraz po przebudzeniu, bardzo wypadają włosy oraz mam wahania wagi. Co powinnam zrobić? Przeszkadza mi to w życiu codziennym, nie mogę normalnie funkcjonować
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Ból brzucha 12.10.23, 01:52
      Czu stwierdzono bakterie w żołądku ?
      Jak z nerwami
      Sprawy nowotworowe wykluczam
      Są 3 możliwości
      1- Zachwianie flory jelitowej
      Dzieje się to jak nie pijesz osłony przy antybiotykach
      Drugie morze jakiś błąd żywieniowy
      Objawy do nieregularny stolec od wodnistego po mega zaparacia , gazy ( to już naprawdę nie ciekawie ) przelewanie w jelitach , ból raczek kolkowy
      W tym przypadku mi pomagają bakterie flory jelitwoej ja pije trilak
      2- Zespół jelita drażliwego
      Sprawy nowotworowe wykluczone
      Jest to choroba na tle nerwowym pisałem o tym wiele razy , objawy wszelkie sensacje jelitowe
      Stolce od biegunek po zatwardzenia ,często przelaksowywuje cię kilka naraz też pisałem o tym
      W 1 i 2 przypadku czeste zapracia kończące się przelaksowaniem
      Leczenie tabletki za flore jelitową i dobry psychiatra
      UWAGA TABLETKI NA BIEGUNKI TYPU STOPERAN MOGĄ CZŁWOIEKA ZABIĆ znam takie przypadki
      3- Coś z żoładkiem
      Wygląda to na nerwice żołądka lub przepuklinę roztpworu przełykowego , w ty przypadku polecam controloc 20 gastrenologa i psychiatrę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka