Dodaj do ulubionych

CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM

17.11.04, 22:01
Chetnie pomoge potrzebujacym chorym rodakom. Pomoc ta moze tylko polegac na
regularnym przesylaniu lekarstw, nawet bardzo drogich, oczywiscie nowych
nieprzeterminowanych i nie z odzysku.

Prosze o podawanie polskiej nazwy leku jak i molekuly gdyz nazwy roznia sie w
roznych krajach.

Cassandra Francja
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 18.11.04, 17:01
      Oglos sie na forum ZDROWIE.
    • Gość: Maria Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.isp.tvkg.net 20.11.04, 14:21
      Jesteś bardzo chojny.........prosze o kontakt na adres maryjka2@o2.pl
      chciałabym porozmawiać o lekach jakich ja potrzebuję............
      ODEZWIJ SIĘ
      • Gość: cassandrfr Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 20.11.04, 16:31
        maryjka2@02.pl twoj adres nie funkcjonuje

Moj adres: cassandrafr@voila.fr
        P.S. jestem kobieta
        • Gość: Maria Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.isp.tvkg.net 20.11.04, 17:02
          Przpraszam,że pomyliłam płeć...........
          adres maryjka2@o2.pl ma być "o2" nie "02"
    • Gość: Maria Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.isp.tvkg.net 21.11.04, 22:19
      Casandra...podałam prawidłowy adres poczty e-mail...
      • Gość: cassandrafr Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.11.04, 14:12
        Twoje listy sa bez tekstu z zalacznikami w jez.ang typu Hello, You are
        dissmissed? Fax message received i inne zostyly zbadane przez mojego mez
        inzyniera w France Telecom. Niestety technika u nas troche wyzsza bo
        Telekomunikacja Polska to blada kopia Fra
    • mikolajka1 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 23.11.04, 08:32
      Cudowna inicjatywa.Jestem oburzona postawą "Marii".Pozdrawiam.
      • jacek_g33 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 23.11.04, 08:39
        Tylko oburzona? nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że rozpowszechnianie
        wirusów w sieci jest przestępstwem. Nie wiem, czy nie powinnaś powiadomić
        prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa.
    • Gość: cassandrafr mam nadzeje, ze sa tu jeszcze "ludzie" IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 23.11.04, 11:42
      Na moja altruistyczna chec pomocy osobom porzebujacym maryjka2@o2.pl probowala
      mi przesylac wirusa BEAGLA. Dziala ona jak wykazuje jej proxy z Sopotu. A
      raczej sadze, ze jest to mezczyzna.
      To jest odpowiedz na chec niesienia pomocy. Ale wize nadal, ze sa tu ludzie
      dobrej woli i dziekuje WAm za wasze posty.
      Ten mail zostanie skasowany.
      Moja propozycja pomocy jest nadal wazna, ale prosby prosby prosze tu kierowac
      na forum. Nie ma
    • Gość: mikolajka1 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.11.04, 11:55
      Cudownie,że Cię nie zraziło chamstwo "Marii".Tak trzymaj.Pa
      • Gość: ella Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.elsat.net.pl 03.12.04, 21:45
        Cassandra jesteś super, mimo tak wstrętnego podejścia do Twojej propozycji nadal
        jesteś chętna pomóc. Pozdrawiam Cię cieplutko, wyślę do Ciebie email :-)
        • Gość: Aga Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.org 03.12.04, 23:41
          Witam Cie Casandro.To bardzo miłe z twojej strony ze chcesz komus pomoc.Jesli ci
          to nie sprawi kłopotu to bede tą jeszcze jedna która napisze do ciebie
          emaila.Pozdrawiam Cię
          • Gość: anka Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.04, 12:26
            A wiecie że takie kupowanie czy otrzymywanie leków przez internet jest
            zabronione pod karą więzienia. Czy to nie jakas podpucha!
      • Gość: Maria Do Mikołajki1 IP: *.isp.tvkg.net 05.12.04, 19:50
        Mikołajka1.....najpierw piszesz o moim chamstwie a w dziale "praca za granicą"potępiasz cassandre.........nie wiem jak mam to rozumieć
    • monika_69 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 04.12.04, 18:06
      Cassandra-być moze dla wielu jestes ostatnią deska ratunku.Pozdrawiam-pomagaj
      tym,którzy tego wymagaja i nie zrażaj się
      • Gość: kafka Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:16
        Zanim nawiążecie kontakt z tą pania przeczytajcie sobie ten wątek
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=17894836
    • Gość: Iwka Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.aster.pl 05.12.04, 14:56
      Radze nie robic tego bezposrednio. Tu mieszka duzo oszustow... Lepiej przez
      jakis Caritas albo PCK.
      • Gość: kobietka Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.arcor-ip.net 05.12.04, 16:20
        Rozumiem, kiedys tez bezposrednio pomoglam - nie lubie caritasu i czerwonego
        krzyza.
    • Gość: Maria Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.isp.tvkg.net 05.12.04, 19:13
      Ludzie ........czytajcie posty w dziale- praca za granicą- pod tematem...DO SZKODNIKA....PROSZE O BLOKADE UŻYTKOWNIKA"MARIA"..tam dowiecie się całej prawdy
      • Gość: Maria Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.isp.tvkg.net 05.12.04, 19:32
        Nie jestem z Sopotu tylko z Kamiennej Góry na Dolnym Śląsku....nigdy nie wysłałam do Cassandry maila ,a tym bardziej wirusa.jak możecie mnie oceniać nie znając mnie.....ktoś nazwał ,że jestem chamska....to jest bardzo przykre...
        Pan o nazwie "piecyk gazowy" udowodnił Cassandrze że mój numer IP nie pochodzi z Sopotu...jak łatwo można kogoś skrzywdzić...Bardzo mi przykro...
        Pozdrawiam wszystkich uczestników dyskusji
        • vitalia Re Mario !!! 05.12.04, 20:49
          Przecież to jakaś oszustka .Trzeba poprosić admina o wykasowanie całego tego
          wątku !!!!!!!!! Bo następnego naiwnego sobie wybierze.Podejrzewam że to ta
          Cassandra rozsyła wirusy.
          • pia.ed Do W I T A L I I 05.12.04, 21:21
            Ja bym sie tez sklaniala w tym kierunku...
            Nie chce mi sie wierzyc, aby ktos powaznie myslal wysylac z Francji
            bezplatne medykamenty.
            Przeciez nikt w Polsce nie poprosi o tabletki od bolu glowy, tylko o
            najdrozsze lekarstwa.
            A Cassandra nie napisala nigdzie, ze jest MILIONERKA !
            • Gość: Magda Re: Do wszystkich forowiczow IP: *.3vnet.pl 03.02.05, 20:35
              Nie moge sobie przypomiec alecassandra gdziesz juz probowala w ten sam sposob
              oferowac leki b. drogie ale na sto procentpamietam ze to samo wtedy pisala ze
              ktos probowal jej przeslac wirusa wzamian za pomoc.Ludziska kochane nie
              wierzcie w takie bzdety nie wiem co ona[casandra] ma na celu? moze to ona
              przesyla wirusy, moze jak podajecie adresy dane chce to wykorzystac w niecnym
              celu?Chyba to bylo na jakims czacie.Nie dajcie sie zrobic w bambuko.
    • mikolajka1 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 05.12.04, 22:31
      Mario,bardzo ,ale to bardzo Cię przepraszam.Jestem naiwna-uwierzyłam w
      bezinteresowną pomoc cassandry.Okazała się zwykłą intrygantką.W Y B A C Z!!!
      • mikolajka1 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 05.12.04, 22:50
        Kto mi odpowie jak to się stało ,że moje posty z forum Praca za granicą
        znalazły sę w Zdrowiu?
        • mikolajka1 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 05.12.04, 22:51
          Czy nie zostało naruszone prawo??????????????????????
          • Gość: Maria Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.isp.tvkg.net 06.12.04, 08:53
            Mikołajka1---tu na tym forum są tylko wybrane niektóre wypowiedzi,całość jest na forum"Praca za Granicą" i tam jest całość...tu są tylko te ,które pochlebiają cassandrze...
    • Gość: majorka Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 09:12
      Ludzie, powiedzcie, czy wy naprawdę wierzycie w bezinteresowną pomoc drugiego
      człowieka, jeśli w grę wchodzą pieniądze??
      • Gość: Nice_man Re: CHETNIE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.12.04, 11:46
        Nie przejmuj sie Cassandra.Oczekuję na laptopa i duze ilości viagry.Nie wiem czy
        będę zażywał,ale na pewno się sprzeda.Jak chcesz,to mogę ci napisać o moich
        problemach.Wirusy to przestępstwo wiem bo dostaję ich dużo,ale nie zawsze
        wysyłane są świadomie(czasem w tle) w sumie przez głupków.
    • Gość: ALICJA Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: 80.51.242.* 06.12.04, 16:56
      DZIEŃ DOBRY!
      JESTEŚ CHYBA ANIOŁEM.MÓJ WNUCZEK ,NA JEDNO OKO NIE WIDZI ,A NA DRUGIM
      STWIERDZONO JASKRĘ,BOJĘ SIĘ ABY ZUPEŁNIE NIE STRACIŁ WZROKU.MUSZĘ MU KILKA RAZY
      DZIENNIE MIERZYĆ CISNIENIE W OKU.TU W POLSCE NIE MOGĘ KUPIĆ TONOMETRU
      BEZINWAZYJNEGO,A JAK SĄ TO BARDZO DROGIE I MNIE NIE STAĆ.SŁYSZAŁAM,ŻE NA
      ZACHODZIE JUŻ SĄ TAKIE PODRĘCZNE APARATY DO MIERZENIA CIŚNIENIA W OKU.JA NIE
      CHCĘ GO W PREZENCIE.JA GO KUPIE JEŚLI CENA BĘDZIE PRZYSTĘPNA.BARDZO CIĘ PROSZĘ O
      KONTAKT PRYWATNY
      alicjawnuk@poczta.onet.pl
    • Gość: prośba Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.stawiszyn.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 11:48
      Witam!Znalazłam tę strone przypadkiem,gdyż jestem w potrzebie.Mam dziecko
      autystyczne i do jego rozwoju potrzebuję preparatu Omega 3 w syropie dla dzieci
      powyżej 2 roku życia, którego nie ma w Polsce. Nie wiem czy jest dostepny we
      Francji, ale jeśli tak, to byłabym wdzieczna za jego przesłanie.To pomoże
      mojemu dziecku odzyskać kontakt ze światem.Podaję mój e-mail: asiadolna@.tlen.pl
    • Gość: libra....... Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:17
      jeżli to jest możliwe poszukuje leku na epilepsje o nazwie SUXINUTIN jest to
      lek produkowany we Francji.Kiedyś byl dostepny w u nas ale teraz znikł z aptek
      Moj syn czuł sie po nim WSPANIALE.Prosze o wiadomość na adres majlowy
      libra51@wp.pl.Lek jest w postaci pomarańczowych kapsułek, opakowanie to
      100sztuk.
    • snajper55 Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM 04.02.05, 00:23
      cassandrafr napisała:

> Chetnie pomoge potrzebujacym chorym rodakom. Pomoc ta moze tylko polegac na
      > regularnym przesylaniu lekarstw, nawet bardzo drogich, oczywiscie nowych
      > nieprzeterminowanych i nie z odzysku.

Jeśli masz taką możliwość, to ja jestem zainteresowany lekiem Renagel.

Substancją czynną jest sewelamer (403 mg w kapsułce). Kapsułka zawier także
      dwutlenek tytanu (E171), indygokarmin (E132) oraz glikol propylenowy.

Obecnie zażywam Renagel wyprodukowany przez: genzyme B.V. Gooimeer 10, 1411 DD
      Naarden, Holandia.

Pozdrawiam.

S.
      • Gość: Dr Romano Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.dial.proxad.net 04.02.05, 08:56
        Ludzie! Przeczytajcie uwaznie oba watki - "objawi sie" Wam osobowisc autorki i
        wyleczycie sie - ze zludzen.
    • Gość: damian Re: CHETNIE POMOGE CHORYM POTRZEBUJACYM RODAKOM IP: *.dobrodzien.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 11:01
      Potrzebny hormon wzrostu o nazwie GENOTROPIN LUB NORDITROPIN dla 12-letniej
      córki
      Czekam na pilną odpowiedź
      Damian
      e-mail: damianola@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka