Dodaj do ulubionych

dziwne objawy

IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:31
od tygodnia mam dziwne bóle, mianowicie:najpierw myślałam,ze to ząb(byłby to
pierwszy raz w życiu , nigdy nie bolały mnie jescze zęby),ale raczej jest to
ból szczęki,z tymze nie ciągły ,boli z różnym nasileniem dobowym,poza tym z
jednej strony ból oka ,ucha i codzienny uporczywy ból głowy; dodam ,ze od 2
lat mam problem ze "strzykającą" szczęką (pamiątka po skomplikowanym i mocno
wysiłkowym porodzie)
proszę o sugestie
Obserwuj wątek
    • mcattery Re: dziwne objawy 21.11.04, 00:57
      nie takie dziwne. Pewnie twoja szczeka, jedna z jej kosci uciska jakis nerw.
      Pedz do lekarza koniecznie!
      • Gość: polka Re: dziwne objawy IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:28
        tak tylko sama zastanawiam sie do jakiego , do stomatologa, laryngologa,
        neurologa?
        • mcattery Re: dziwne objawy 21.11.04, 19:58
          wal do neurologa.
    • Gość: JA Re: dziwne objawy IP: *.gdynia.mm.pl 21.11.04, 21:04
      Cześć! Twój ból może być związany również z wyrastaniem tzw.zęba mądrości.Rok
      temu cierpiałam tak samo, wszystko mnie bolało, szczególnie w nocy (głowa,
      wszystkie zęby, ucho). Udałam się do stomatologa, okazało się, że mój jeszcze
      do końca nie wyrośnięty ząb, już się psuje, stąd ten ból. Stomatolog zaczęła
      leczenie, najpierw zatruła go i kazała przyjść za tydzień.Za dwa dni trucizna
      sama wypadła. Leczenie takiego zęba jest przede wszystkim bardzo tudne dla
      stomatologa, który nie ma do niego dojścia, bo to ostatni ząb.POstanowiłyśmy go
      wyrwać. Ból ustał i odczułam ulgę. Sprawdz swoją jamę ustną, może to ten ząb.
      życzę mniej bólu.
    • Gość: polka Re: zapalenie zatok IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:06
      byłam u stomatologa,powiedziała ,ze moje objawy sa typowe dla jednostronnego
      zapalenia zatok, dała skierowanie do laryngologa, zasugerowała prześwietlenie
      zatok, moje pytanie:jakie macie objawy przy chorych zatokach, jak to
      ewentualnie się leczy?
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka