koko86 29.11.04, 17:19 dziewczyny prosze napiszcie mi czy wyczowacie swoja szyje macicy...jak tak to jak głeboko.bo ja ja wyczowam bardzo plytko...czy to nie bedzie przeszkadzalo mi w zyciu plciowym???czekam na odpowiedzi pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smile Re: szyjka macicy:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:04 ja tez wyczuwam szyjke macicy na glbokosci ok 7-8 cm, jednak u kazdej kobiety jest to troche inaczej. jesli chodzi o zycie plciowe to moze to sprawiac bol jesli czlonek bedzie udezal o szyjke, ale wszystko zalezy od pozycji. praktyka czyni mistrza, wiec nalezy tylko wypracowac pozyjcje najwygodniejsza dla ciebie. nie ma czym sie przejmowac ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-007 Re: szyjka macicy:(( 30.11.04, 10:12 Szyjka macicy podnosi sie i opuszcza w zaleznosci od tego ktory jest dzien cyklu. "wyczuwam" - a nie "wyczowam" Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: szyjka macicy:(( 30.11.04, 13:36 ja też wyczuwam na odległosc palca wskazującego we współżyciu to nie przeszkadz bo pochwa rozciąga się Odpowiedz Link Zgłoś