Gość: Zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:01 Mam pytanie do kobiet ktore zażywały ten lek.Czy w czasie brania tych tabletek występowały u was plamienia.Prosze o odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzi Re: Orgametril=objawy uboczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:13 Orgametril/allylestrenol/ jest jednym z najlepszych hormonów progestagennych.Tani,daje stosunkowo mało niepożądanych objawów m.inn. plamienia międzymiesiączkowe.Wszystko masz opisane w ulotce opakowania.Ale to naprawdę dobry hormonalny lek!!!Gin. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Orgametril=objawy uboczne 02.01.05, 15:21 U mnie wystąpiło nadciśnienie,ból nóg/chyba żyły głębiej położone w nogach/. Przyjmowałam tylko przez 3 miesiące od 16 do 21 dnia cyklu. Otrzymałam od lekarza pierwszego kontaktu leki na krążenie i bóle ustąpiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Orgametril=objawy uboczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:47 Serdecznie dziękuje wam dziewczyny za odpowiedz.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś