Gość: Sylwia IP: *.caffe.com.pl 30.08.01, 13:54 A do mnie to juz nikt nie napisze???!!!(patrz problem neurologiczny z 26.08) czekam, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: Boli! IP: 212.160.117.* 31.08.01, 07:54 Piszę,żeby Ci nie było przykro, ale podobnego problemu nie przeżyłam, więc obawiam się, że w tym względzie Ci nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Boli! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 19:10 A może ten ból jest wynikiem jakiegoś lęku, może po prostu nie ufasz lekarzowi i jest to podłoże emocjonalne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Boli! IP: 10.128.131.* / *.acn.pl 02.09.01, 16:53 Idź koniecznie do innego neurologa, nie poprzestawaj na jednej diagnozie i badaniu.Nie boli bez przyczyny.A może jakiś bioenergoterapeuta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Boli! IP: *.telia.com 04.09.01, 16:10 Gość portalu: Anna napisał(a): > Idź koniecznie do innego neurologa, nie poprzestawaj na jednej diagnozie i > badaniu.Nie boli bez przyczyny.A może jakiś bioenergoterapeuta. Pomogl mnie i wielu innym polecam www.nowak.pl Pzdr.Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Boli! IP: 192.168.2.* / *.moon.torun.ext.ids.pl 05.09.01, 12:04 A jaki miales problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Boli! IP: *.49.226.56.troy.grid.net 07.09.01, 06:07 Sylwia: Jestem w analogicznej sytuacji jak ty. Walnelam glowa w szafke i jakis czas potem zaczely sie bole. Tez zrobili mi tomograf i dzieki Bogu jest ok. Moj lekarz tlumaczy bole napieciami miesniowymi w obrebie szyji i glowy, ktore mogly byc spowodowane urazem ale nie koniecznie. Dal mi srodki rozluzniajce ale jak przeczytalam o srodkach ubocznych to sobie dalam spokoj. Zalecili mi tez stosowanie cold/hot pack na kark w celu rozluznienia miesni i poprawy krazenia. Jaki jest twoj bol? Zlokalizowany w jednym punkcie czy np czolo, potylica itp. Najwazniejsze, ze nie masz guza ani innego swinstwa (tetniak) wiec z tego sie dziewczyno ciesz. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Boli! IP: 192.168.2.* / 213.77.34.* 07.09.01, 19:18 Czesc Lenka!!! Dzieki za list. Sluchaj-jestem chyba blisko rozwiązania Naszego problemu. Przeczytalam niedawno w gazecie artykul pt."Homeopatyczne leczenie urazów".Tekst ten napisala lekarz medycyny-o specjalnosci irydologia homeopatia.Artykul ten dal mi dużą nadzieje. Pojechalam do tej lekarki (przyjmuje w Katowicach), zbadala moje oczy ,wysluchala mnie i stwierdzila, ze mam krwiaka , ktory sie nie do konca zassal i to jest przyczyna mojego bólu.Przepisala mi 3 leki homeopatyczne( w tym najwazniejszy ARNICA, ktora jest najlepsza na tego typu urazy). Jestem pełna wiary i nadziei, wlasnie rozpoczelam kuracje, ktora ma trwac 2 miesiace.Moj bol zlokalizowany jest z boku w miejscu gdzie sie uderzylam. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: Boli! IP: *.vc.shawcable.net 10.11.01, 12:03 Mysle ze moja terapia ziolowa bylaby skuteczna na Wasz bol. Z powazaniem - Anatol Odpowiedz Link Zgłoś