IP: *.caffe.com.pl 30.08.01, 13:54
A do mnie to juz nikt nie napisze???!!!(patrz problem neurologiczny z 26.08)

czekam, Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Boli! IP: 212.160.117.* 31.08.01, 07:54
      Piszę,żeby Ci nie było przykro, ale podobnego problemu nie przeżyłam, więc
      obawiam się, że w tym względzie Ci nie pomogę.
      • Gość: Kasia Re: Boli! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 19:10
        A może ten ból jest wynikiem jakiegoś lęku, może po prostu nie ufasz lekarzowi
        i jest to podłoże emocjonalne. Pozdrawiam
    • Gość: Anna Re: Boli! IP: 10.128.131.* / *.acn.pl 02.09.01, 16:53
      Idź koniecznie do innego neurologa, nie poprzestawaj na jednej diagnozie i
      badaniu.Nie boli bez przyczyny.A może jakiś bioenergoterapeuta?
      • Gość: Jan Re: Boli! IP: *.telia.com 04.09.01, 16:10
        Gość portalu: Anna napisał(a):

> Idź koniecznie do innego neurologa, nie poprzestawaj na jednej diagnozie i
        > badaniu.Nie boli bez przyczyny.A może jakiś
        bioenergoterapeuta.
        Pomogl mnie i wielu innym polecam www.nowak.pl Pzdr.Jan
        • Gość: Sylwia Re: Boli! IP: 192.168.2.* / *.moon.torun.ext.ids.pl 05.09.01, 12:04
          A jaki miales problem?
          • Gość: Lenka Re: Boli! IP: *.49.226.56.troy.grid.net 07.09.01, 06:07
            Sylwia: Jestem w analogicznej sytuacji jak ty. Walnelam glowa w szafke i jakis
            czas potem zaczely sie bole. Tez zrobili mi tomograf i dzieki Bogu jest ok. Moj
            lekarz tlumaczy bole napieciami miesniowymi w obrebie szyji i glowy, ktore
            mogly byc spowodowane urazem ale nie koniecznie. Dal mi srodki rozluzniajce ale
            jak przeczytalam o srodkach ubocznych to sobie dalam spokoj. Zalecili mi tez
            stosowanie cold/hot pack na kark w celu rozluznienia miesni i poprawy krazenia.
            Jaki jest twoj bol? Zlokalizowany w jednym punkcie czy np czolo, potylica itp.
            Najwazniejsze, ze nie masz guza ani innego swinstwa (tetniak) wiec z tego sie
            dziewczyno ciesz.
            Pozdro
            • Gość: Sylwia Re: Boli! IP: 192.168.2.* / 213.77.34.* 07.09.01, 19:18
              Czesc Lenka!!!
              Dzieki za list. Sluchaj-jestem chyba blisko rozwiązania Naszego problemu.
              Przeczytalam niedawno w gazecie artykul pt."Homeopatyczne leczenie
              urazów".Tekst ten napisala lekarz medycyny-o specjalnosci irydologia
              homeopatia.Artykul ten dal mi dużą nadzieje. Pojechalam do tej lekarki
              (przyjmuje w Katowicach), zbadala moje oczy ,wysluchala mnie i stwierdzila, ze
              mam krwiaka , ktory sie nie do konca zassal i to jest przyczyna mojego
              bólu.Przepisala mi 3 leki homeopatyczne( w tym najwazniejszy ARNICA, ktora jest
              najlepsza na tego typu urazy). Jestem pełna wiary i nadziei, wlasnie
              rozpoczelam kuracje, ktora ma trwac 2 miesiace.Moj bol zlokalizowany jest z
              boku w miejscu gdzie sie uderzylam. Pozdrawiam
              Sylwia
    • Gość: Anatol Re: Boli! IP: *.vc.shawcable.net 10.11.01, 12:03
      Mysle ze moja terapia ziolowa bylaby skuteczna na Wasz bol.
      Z powazaniem - Anatol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka