Dodaj do ulubionych

Operacje laserowe kręgosłupa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:30
Czy ktoś przeszedł operację laserową kręgosłupa lędźwiowego? Szczególnie
interesuje mnie ośrodek NEUROMAG w Goczałkowicach Zdroju. Jakie efekty przy
dyskopatii i czy warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwa Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:39
      Czy nikt nie był operowany tą metodą???
    • Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 16:35
      czeka mnie taka operacyjka w kwietniu ale niestety nic nie wiem na ten temat!
    • Gość: Iwa Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:49
      To dlaczego zdecydowałaś się właśnie na tego typu operację!???
      • Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 17:51
        w moim przypadku jest konieczna-mam przepukline krazka w odcinku L5-S1

a ciecia nie chce i bardziej sie obawiam...albo operacja albo...wozek..
        trzymaj sie
        • Gość: Iwa Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:51
          Napisz mi jeszcze jakie masz objawy czy tylko ból czy też objawy neurologiczne.
          Czy miałaś robiony rezonans magnetyczny? Ja dopiero na niego oczekuję i wtedy
          się okaże co dalej. Męcze się od dwóch miesięcy i ból nie mija ale się wzmaga.
          Mam jeszcze jednak nadzieje gdyż nie mam objawów neurologicznych. A może
          terapia manualna Tobie by też pomogła? I jeszcze jedno gdzie będziesz miała
          przeprowadzaną te operację i jaki jest jej koszt. Pozdrawiam
          • Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 19:44
            mam silne bole od dwuch lat.Czsami nawet przy przeciazeniu chwilowy bezwład nog-
            nie ciekawie.Ile kosztuje nie wiem bo mam skierowanie ale czeka sie bardzo
            dlugo!Rezonans mialam i to on wykryl ta wade.
            bede leczona w klinikce MSWiA w warszawie na ul.Wołoskiej.

masz jeszcze jakies pytanko?!jesli tak chetnie odpowiem :)
          • Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 19:46
            aaaaa jeszcze jedno! zabiegi typu laser lampy prady itp.nie dzialaja bo sa to
            juz zmiany zwyrodnieniowe! ale chwilowo pomogly zastrzyki wit.b domiesniowe
            (cholernie bola)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka