Gość: Iwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:30 Czy ktoś przeszedł operację laserową kręgosłupa lędźwiowego? Szczególnie interesuje mnie ośrodek NEUROMAG w Goczałkowicach Zdroju. Jakie efekty przy dyskopatii i czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwa Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:39 Czy nikt nie był operowany tą metodą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 16:35 czeka mnie taka operacyjka w kwietniu ale niestety nic nie wiem na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:49 To dlaczego zdecydowałaś się właśnie na tego typu operację!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 17:51 w moim przypadku jest konieczna-mam przepukline krazka w odcinku L5-S1 a ciecia nie chce i bardziej sie obawiam...albo operacja albo...wozek.. trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:51 Napisz mi jeszcze jakie masz objawy czy tylko ból czy też objawy neurologiczne. Czy miałaś robiony rezonans magnetyczny? Ja dopiero na niego oczekuję i wtedy się okaże co dalej. Męcze się od dwóch miesięcy i ból nie mija ale się wzmaga. Mam jeszcze jednak nadzieje gdyż nie mam objawów neurologicznych. A może terapia manualna Tobie by też pomogła? I jeszcze jedno gdzie będziesz miała przeprowadzaną te operację i jaki jest jej koszt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 19:44 mam silne bole od dwuch lat.Czsami nawet przy przeciazeniu chwilowy bezwład nog- nie ciekawie.Ile kosztuje nie wiem bo mam skierowanie ale czeka sie bardzo dlugo!Rezonans mialam i to on wykryl ta wade. bede leczona w klinikce MSWiA w warszawie na ul.Wołoskiej. masz jeszcze jakies pytanko?!jesli tak chetnie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme fatale Re: Operacje laserowe kręgosłupa IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 19:46 aaaaa jeszcze jedno! zabiegi typu laser lampy prady itp.nie dzialaja bo sa to juz zmiany zwyrodnieniowe! ale chwilowo pomogly zastrzyki wit.b domiesniowe (cholernie bola) Odpowiedz Link Zgłoś