Gość: matt IP: *.aster.pl 22.01.05, 16:41 czy wiecie może coś o purpura simplex? od jakiegoś czasu mam plamki na stopach i nie mogę się tego badziewia pozbyć.będę wdzięczny za info w tej sprawie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1evelina Re: purpura simplex 22.01.05, 17:41 te krwiaki moga byc spowodowane zmiana w krwii lub w tonie zyl,mozliwe ze po jakims urazie mechanicznym.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: purpura simplex IP: *.aster.pl 23.01.05, 15:17 no tak wiem, że to coś nie tak z naczyniami krwionośnymi, ale z tego co napisałaś nic dla mnie nie wynika.może coś szerzej. z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1evelina Re: purpura simplex IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.01.05, 15:50 przejdz sie do lekarza,jesli krwiaki spowodowano urazem mech. powinny zejsc po jakims czasie. czasem sie pojawiaja jakkolwiek gdy poziom trombocytow jest obnizony( powoduja one krzepniecie krwi).w kazdym razie jest cos nie tak z krwia lub tonem naczyn krwionosnych.powinienes to sprawdzic( tu:wyniki krwi) Odpowiedz Link Zgłoś