Gość: g IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.02.05, 07:42 czy są grożne i wymagają leczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyzia Re: Dodatkowe skurcze serca 07.02.05, 08:37 wszystkie nieprawidlowości pracy serca sa grożne i wymagają leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: Dodatkowe skurcze serca 07.02.05, 08:42 Bzdura ja mam kilkanaście dodatkowych uderzeń komorowych na dobę i oczywiście zrobiłam wszystkie badania ale absolutnie niczym tego nie leczę bo taki jest mój przypadek. Dlatego to co jest wyżej napisane to kompletna bzdura. Racją jest natomiast że każde nieprawidłowości trzeba dokładnie przebadać i zdiagnozować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:47 Nie sa groźne i nie wymagaja leczenia jeżeli są tego samego kształtu, pochodzą z jednego ogniska i ich częstotliwość nie wzrasta po wysiłku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: Dodatkowe skurcze serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:30 Mnie w czasie testów wysiłkowych całkowicie skurcze ustają, mało tego przeszłam próbę jaką standardowo przechodzą kandydaci na piłkarzy Wisły (jestem z Krakowa )i mogłabym kopac piłkę :P Odpowiedz Link Zgłoś