maszrumka 07.02.05, 18:12 Dla wszystkich borykających się z problemem grzybicy narządów płciowych. Zapraszam do współtworzenia forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszrumka Mała zmiana profilu:) 07.02.05, 19:08 Wiem, że dosyć to szybko, ale chyba dosyć egoistycznie ograniczyłam to forum jedynie do wpisów o grzybicy pochwy, a rodzajów grzybic, jak wiadomo, jest znacznie więcej. Nie spotkałam się z żadnym forum prywatnym na ten temat, więc rozszerzam forum na Ogólne forum o grzybicy. Grzybki to grzybki:) Ja, niestety, posiadam jedynie wiedzę na temat grzybicy i stanów zapalnych narządów płciowych, dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych i skłonnych podzielić się swoją wiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Grzybica- nowe forum. 07.02.05, 19:24 Z grzybica spokojnie daje sobie rade olej ozonowy czy masc i to w krotkim czasie.Oprocz tego jest wspanialy na cere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Forum "Medycyna naturalna" IP: *.clubnet.pl 11.02.05, 09:33 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15954 A zeby sie pozbyc tej grzybicy trzeba oczyscic organizm przede wszystkim. Leczenie od zewnatrz niewiele da. Odpowiedz Link Zgłoś